Castiga premii in carti de la Editura Herald

Publicat: 6 august 2013
Comentarii: 15 Răspunsuri

Desi anotimpul calduros ne indreapta pe toti spre mare, va sugeram sa aruncati o privire spre cele doua premii in carti oferite de Editura Herald.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este cartea de dezvoltare personala pentru copii care v-a influentat cel mai mult in cresterea copilului vostru?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, urmatoarele 2 carti oferite de Editura Herald:

Liber sa inveti” – Peter Gray

“Despre educatie” – Krishnamurti Jiddu

Perioada de desfasurare: 6 – 11 august

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 12 august, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatorul este Radu Dobre! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *