Castiga cartea “Secretele de familie” – Editura Philobia

Publicat: 9 mai 2014
Comentarii: 79 Răspunsuri

Prin intermediul concursului nostru online, poti castiga cartea “Secretele de familie” oferita de Editura Philobia.

Asteptam sa ne trimiti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “Secretele de familie”– Editura Philobia?

Premiu: Vei putea castiga, prin tragere la sorti, un exemplar al cartii “Secretele de familie”.

Daca doresti sa citesti mai multe despre aceasta carte, apasa aici.

De asemenea, daca doresti sa citesti recenzia acestei carti, apasa aici.

Perioada de desfasurare: 9 – 15 mai 2014

Persoana care va castiga aceasta carte va fi afisata pe site in dimineata zilei de 16 mai, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor.

Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti.

Va multumim!

Castigatoarea este Cora Ioana! Felicitari!

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *