Cartile Mosului

Publicat: 26 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Dragii nostri,

 

Mosul a trecut pe la noi si ne-a adus multe cadouri! A zis ca isi doreste ca anul care vine sa fie un an al prosperitatii si al abundentei pentru toti cititorii Aimee.ro si ne-a rugat sa le oferim doua dintre cartile lui preferate, aparute la editura lui preferata, Adevar Divin: “Te-ai nascut bogat” si “Foloseste-ti mintea pentru a te imbogati”.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii ca utilizator pe site-ul nostru, si sa trimiti, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la intrebarea: ” Precizati care sunt cei doi autori ai cartilor  amintite mai sus.” (Pentru raspuns, vizitati www.divin.ro).

Premiu: Ai ocazia sa castigi unul din cele cinci seturi oferite de Editura Adevar Divin!

Perioada de desfasurare:
26 decembrie- 9 ianuarie

Va invitam sa cititi si regulamentul concursurilor noastre.

Va multumim si va uram succes!

Castigatori:

Ramona Arvai, Alina Arghirescu, Eugen Agache, Nicolae Albu, Ioana Mihalache

Castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *