Concursuri

Cartile Mosului

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Dragii nostri,

 

Mosul a trecut pe la noi si ne-a adus multe cadouri! A zis ca isi doreste ca anul care vine sa fie un an al prosperitatii si al abundentei pentru toti cititorii Aimee.ro si ne-a rugat sa le oferim doua dintre cartile lui preferate, aparute la editura lui preferata, Adevar Divin: “Te-ai nascut bogat” si “Foloseste-ti mintea pentru a te imbogati”.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii ca utilizator pe site-ul nostru, si sa trimiti, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la intrebarea: ” Precizati care sunt cei doi autori ai cartilor  amintite mai sus.” (Pentru raspuns, vizitati www.divin.ro).

Premiu: Ai ocazia sa castigi unul din cele cinci seturi oferite de Editura Adevar Divin!

Perioada de desfasurare:
26 decembrie- 9 ianuarie

Va invitam sa cititi si regulamentul concursurilor noastre.

Va multumim si va uram succes!

Castigatori:

Ramona Arvai, Alina Arghirescu, Eugen Agache, Nicolae Albu, Ioana Mihalache

Castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *