Carti Adevar Divin

Publicat: 2 iunie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te la newsletter

pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Numiti autorii cartilor “Al cincilea legamant” si “Atingerea cuantica. Transformarea esentei.” (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, cinci  pachete alcatuite  din cele 2 carti amintite mai sus, oferite de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 2 – 24 iunie 2010

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 25 iunie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatori:

Mihai Calin Balea
Ionela Soare
Alexandrina Rusu

Mariana Cojocaru
Florin Filip

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *