Documentar:Universul multidimensional-experienta iesirii din corp

Publicat: 25 martie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
A-ti da seama ca nu esti una cu corpul tau si ca trupul tau este doar un vehicul temporar al constiintei este una din cele mai uimitoare experiente pe care o poti trai vreodata.

Cand iesim din corpurile noastre, avem acces la realitati subtile pe care nu le percepem de la nivel fizic.

Filmul de astazi ne prezinta marturii despre aceste experiente extracorporale extraordinare care ne pot schimba pentru totdeauna perspectiva asupra vietii:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *