Filmul “Avatar” sau trecerea spre un nou nivel de constientizare

Publicat: 3 februarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

De ce mi-a placut filmul Avatar?

In niciun caz pentru ca primit ieri 9 nominalizari la Oscar sau pentru ca are efecte speciale nemaintalnite. Ci pentru ca reprezinta, intr-un moment de rascruce al omenirii, simbolul constientizarii pe scara larga a faptului ca realitatea spirituala va prevala intotdeauna in fata viziunii materialiste asupra lumii.

In Avatar, se confrunta doua viziuni despre viata: cea materialista, care a functionat pana acum si cea spirituala, care va incepe sa ocupe din ce in ce mai mult loc in constiinta oamenilor.

Imi place sa cred ca modul de a trai si de a vedea viata al civilizatiei na’vi de pe Pandora este o imagine in oglinda a ceea ce vom vedea pe Pamant nu peste mult timp: o civilizatie care traieste in acord cu natura si cu legile spirituale, constienta de diferenta dintre realitate si iluzie.

Salutul Na’vi este “Te vad”, relatiile lor functioneaza pe baza de conexiuni energetice, isi cer iertare de la vietuitoare atunci cand sunt nevoiti sa le omoare, comunica prin ganduri si prin intentii totul este intr-un echilibru bine stabilit si functional.

Fac impreuna sedinte de vindecare, sunt constienti de puterea vindecatoare a unui grup, si se supun vointei divine atunci cand vindecarea nu este posibila. Cinstesc viata, vad dincolo de aparente si sunt constienti de legile spirituale care guverneaza Universul. Toate acestea se simt, se transmit, se invata si se intuiesc, intr-un deplin respect fata de natura, fata de viata, fata de spirit, si fata de ceilalti.

Dincolo de toate astea, desi civilizatia materialista care vrea sa ii distruga detine mult mai multe avantaje aparente, in momentul in care cele doua civilizatii se afla fata in fata, devenim constienti cu adevarat de mesajul filmului.

Civilizatia materialista isi traieste ultimele zile, si numai constientizarea legilor spirituale si ridicarea vietii la rang de celebrare a spiritului ii va ajuta pe oameni sa supravietuiasca. Sa transformam cat mai repede Pamantul in Pandora – acesta este mesajul cu care ar trebui sa plecam din salile de cinema. Pentru ca forta spiritului nu poate fi doborata de nimeni si de nimic!

Un mesaj pe care il intuiesc chiar si cei care se duc sa-l vada doar pentru efectele lui speciale, un mesaj care a cuprins Planeta si care ne-a facut mai buni!

Un film care vine exact la momentul potrivit, in momentul in care constiinta planetara incepe sa incline in favoarea spiritului.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *