Despre viitorul umanitatii

Publicat: 25 mai 2009
Comentarii: Fără răspunsuri
“Profetiile de la Celestine” este un film care vorbeste despre schimbarile spirituale care au loc la nivelul intregii umanitati la acest inceput de secol. Si despre schimbarile pe care e bine sa le facem fiecare dintre noi, la nivel individual, pentru a putea accesa un nou nivel de constientizare, de evolutie spirituala, de perceptie a Universului si a vietii.

Mai jos sunt cele 9 “profetii” care au schimbat si vor continua sa schimbe realitatea in care traim si pe care e bine sa le aplicam fiecare in vietile noastre si sa le transmitem mai departe celor din jur:

 • Descoperim ca traim intr-o lume extrem de misterioasa, a coincidentelor si sincronicitatilor care par a ne fi destinate.
 • Cu cat mai multi dintre noi se trezesc catre mister, ne vom crea o noua viziune asupra vietii, si vom recunoaste ca universul este energie si sacralitate.
 • Vom descoperi ca totul in jurul nostru este format dintr-o energie divina pe care incepem sa o simtim si sa o intelegem.
 • Oamenii s-au simtit nesiguri si deconectati de la aceasta sursa sacra de energie si au incercat sa-si procure energia dominandu-i pe ceilalti. Aceasta lupta este responsabila pentru toate conflictele umanitatii.
 • Singura solutie este sa restabilim legatura personala cu divinul, sa trecem printr-o transformare magica care ne va umple cu energie si dragoste, si va extinde perceptia noastra asupra frumosului si ne va ridica catre un nou nivel de constientizare.
 • Astfel, putem sa ne debarasam de tiparul controlului si sa descoperim adevarul, misiunea pentru care suntem cu totii aici, aceea de a ajuta umanitatea sa evolueze catre acest nou nivel de perceptie a realitatii.
 • In urmarirea acestui scop,vom descoperi intuitia care ne va arata unde sa mergem si ce sa facem si, daca ramanem deschisi, se vor produce sincronicitati care vor deschide usile misiunii noastre.
 • Cand suficienti oameni intra in acest curent evolutiv, daruind energie sinelui superior al fiecarui om intalnit,vom trece intr-un nou stadiu in care trupurile noastre vor functiona la un nou nivel de perceptie si energie.
 • In felul acesta participam la lunga evolutie, de la Bing-Bang pana la scopul suprem al vietii: energizarea corpurilor noastre, generate dupa generatie, pana cand vom putea patrunde intr-un paradis pe care il putem vedea in sfarsit.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *