atlasul-norilor-sau-inseparabila-legatura-cu-ceilalti
Cele mai bune filme

Atlasul norilor sau inseparabila legatura cu ceilalti

atlasul-norilor-sau-inseparabila-legatura-cu-ceilalti

atlasul-norilor-sau-inseparabila-legatura-cu-ceilalti

Exista filme care ne indeamna la relaxare.

Sunt acele filme in care compania celorlalti si a unui vin bun creaza de fapt atmosfera de care acestea au nevoie. Insa exista filme care trebuie savurate precum prezenta celor mai sus amintiti. Exista filme care ne contureaza procesele de dezvoltare personala si spiritualitate pentru ca ne indeamna la introspectie si cautare, la autoanaliza si devenire. Un astfel de film este Atlasul Norilor.

,,Vietile noastre nu ne apartin, suntem legati de alte persoane, de trecut si de prezent, iar fiecare crima, dar si toate actiunile realizate cu bunatate, dau viata viitorului nostru.”

Cele sase povesti prezentate in acest film se inscriu in legile samsarei, fiind o transcedere a timpului si spatiului, dar si o continuare a legaturii deja creata anterior. Poate ca pentru unii dintre noi acest film nu este altceva decat o definitie a ideii de karma, insa privind dincolo de un limbaj spiritual, el creioneaza intr-un mod atat de subtil relatiile dintre oameni, capacitatea de a ne indrepta greselile fata de o persoana careia i-am gresit, si mai ales, inexplicabila atractie fata de anumite persoane care apar brusc in fata noastra, dar care nu sunt altceva decat rodul unei legaturi profunde ce exista odata. Urmarind acest film, am constientizat inca o data ca lucrurile se intampla chiar si fara voia noastra si ca nimic nu este cu adevarat pierdut. Ca o relatie a acestei vieti nu este decat continuarea sirului pe care am stabilit de comun acord sa-l legam, ca persoane care pot aparea la momentul potrivit atunci cand nu mai detinem controlul asupra unei situatii, sunt cele pe care poate si noi le-am ajutat, ca ceea ce ne este brusc familiar este de fapt ceea ce am ales sa traim. Dar mai presus de toate acestea, am invatat ca nu trebuie sa incercam sa ne explicam unele situatii prin care trecem, ci pur si simplu sa le traim. Iar explicatia nu va intarzia sa apara.

,,Viata nu este decat o picatura de apa dintr-un ocean fara margini!” ,,-Dar ce este oceanul daca nu o sumedenie de picaturi?”

Gasiti mai jos trailerul acestui film. Va uram vizionare placuta la Atlasul Norilor online si sa trageti invatamintele de care aveti nevoie din acest film online de spiritualitate.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *