Transformarea esentei: o noua modalitate de a vindeca si de a modifica realitatea

Publicat: 10 mai 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

O noua carte din seria Atingerea cuantica a aparut la editura Adevar Divin: “Transformarea esentei: O noua modalitate de a vindeca si de a modifica realitatea”.

Cartea ne propune o abordare a vindecarii corpului si sufletului prin exercitii de respiratie, de miscare, elongatii, dar si tehnici de meditatie sau tehnici yin si yang.

Iata un fragment din carte care explica principiul transformarii esentei:

“Ce simte corpul tau atunci cand razi? In cazul celor mai multi oameni, senzatia este de inflorire interioara; este ca si cum ei ar deveni mai flexibili si mai fluizi. Ei intra intr-o stare de abandon, de existenta pura, de prezenta, fara sa le mai pese de felul in care ii percepe lumea exterioara. Aceasta este una din modalitatile prin care ne putem exprima fiinta.

Rasul ne invata intotdeauna ca ne-am cramponat prea strans de modul nostru de a fi sau ca privim lumea exterioara printr-o fereastra prea ingusta. Constientizarea acestei contractii interioare nu poate fi posibila decat atunci cand trecem de la tensiune la eliberare.

Foarte multi oameni au auzit de terapia prin ras, o metoda prin care diferite persoane s-au vindecat de cancer, si-au imbunatatit performantele sportive si au obtinut tot felul de alte realizari spectaculoase.

Explicatia acestor realizari este ca rasul creeaza o stare de deschidere in interiorul sistemului, dand nastere unei curgeri mai line a energiilor si optimizand astfel sistemul fizic si echilibrul psihologic al persoanei.

Pentru a fi inteles corect, conceptul de flux trebuie abordat din perspectiva incepatorului, fara incrancenare si fara efort, doar cu curiozitate si cu dorinta de a explora ceva nou. Atunci cand ti se spune ca te distrezi folosind aceste metode, chiar daca nu stii prea bine ce inseamna acest lucru, tu iti acorzi permisiunea de a incerca noile tehnici fara a interfera cu vocea critica a mintii tale logice. De altfel, acest mod jucaus de a aborda lucrurile este o alta ipostaza a curgerii. In plus, cultivarea iubirii in timpul aplicarii acestor tehnici reprezinta o modalitate de a deveni “mai liber” sau mai deschis.

Prin aplicarea unor tehnici variate, cum ar fi cele de respiratie, miscarile sau simpla linistire interioara, tu poti intra intr-o stare in care dispare orice crispare, intr-o stare de abandon si de eliberare interioara pe un nivel mai profund decat esti obisnuit in mod normal. Acest proces poate fi practicat in mod constient si poate fi aprofundat cu ajutorul lucrului cu Esenta.

Prin tehnici de Transformare a Esentei, noi iti oferim o modalitate de a intra intr-o stare de acceptare extrem de profunda.
Tot ce iti cerem noi este sa te focalizezi incontinuu asupra respiratiei. La fel ca in cazul rasului, noua stare de liniste in care vei intra este foarte relaxanta si provoaca schimbari profunde la nivelul corpului si mintii tale, care se transmit apoi clientului tau.

Acceptarea este o stare de spirit caracterizata printr-o flexibilitate maxima sau printr-o curgere absoluta. Chiar daca ne exprimam o intentie, cum ar fi aceea de a vindeca pe cineva, in ultima instanta dorinta noastra suprema este de a ramane deschisi in fata experientei, indiferent in ce ar consta ea. In acest fel, tot ceea ce se intampla devine un eveniment in sine, caruia ii permitem sa evolueze si sa se desfasoare.

In cazul vindecarii, noi ne manifestam intentia de a permite trupului si mintii sa evolueze catre starea de perfectiune. Prin starea de spirit pe care o cream cu ajutorul tehnicilor de transformare a Esentei, noi ii permitem corpului sa isi gaseasca propria modalitate de a atinge aceasta stare de perfectiune. Noi nu intervenim in niciun fel in acest proces de transformare initiat de corp. Asta inseamna sa nu fii atasat de rezultat sau de derularea exacta a procesului.

Transformarea esentei: principii generale

Activitatea de Transformare a Esentei face ca lucrul cu sine sa devina la fel de usor ca si lucrul cu o alta persoana. In plus, ea ne permite sa intelegem mai bine ce se intampla in interiorul sistemului unei alte persoane. De asemenea, ea ne usureaza constientizarea propriilor miscari corporale, fapt care ne permite sa ne schimbam perspectiva asupra acestor miscari si asupra fluxurilor energetice create de ele.

Atunci cand respiram si ne focalizam in acest fel, este mult mai usor sa ne raportam la corpul nostru fizic, la cel mental si la cel spiritual din perspectiva obiectiva a unei terte persoane. Chiar daca lucram cu noi insine, este aproape la fel ca atunci cand lucram cu altcineva. In acest fel, noi ne putem influenta mult mai eficient propriul sistem.

Pe de alta parte, pentru a oferi unei persoane schimbarea de care are nevoie, noi incepem intotdeauna prin a crea in interiorul nostru o stare de liniste si relaxare absoluta.

Noi putem percepe relativ usor energiile din interiorul corpului unei alte persoane, intrucat linistea profunda a propriului sistem ne permite sa recunoastem imediat “sunetele dizarmonioase” sau fluxurile dezechilibrate din corpul persoanei respective.

Secretul consta in a ne linisti sistemul intr-o masura suficient de mare pentru a putea observa diferentele din sistemul unei alte persoane. Aceste diferente pot fi observate cu usurinta la nivelul fluxurilor sau miscarilor energetice din corpul acesteia.

Pe masura ce vei invata sa iti linistesti sistemul cu ajutorul exercitiilor prezentate in aceasta carte, tu vei deveni din ce in ce mai constient de aceste tipare si ti le vei putea reformula astfel incat fluxul miscarilor tale sa devina mai lin. Cu cat vei practica mai frecvent aceste exercitii, in asociere cu cele respiratorii, cu atat mai dinamice vor fi schimbarile care se vor petrece si cu atat mai mica va deveni probabilitatea sa te ranesti din cauza miscarilor tale gresite.

Pe masura ce vei incepe sa te misti mai armonios si sa fii mai prezent in interiorul corpului tau, tu vei capata un acces din ce in ce mai mare la dialogul tau interior. Acest dialog influenteaza decisiv felul in care se simt oamenii si ceea ce fac acestia. Daca vei incepe sa asculti in mod constient ceea ce spune mintea ta, tu vei putea lua masurile necesare pentru a schimba acest dialog. ”

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *