Si Dumnezeu poarta negru uneori

Publicat: 26 ianuarie 2007
Comentarii: Fără răspunsuri

si dumnezeu poarta negru uneori
si dumnezeu poarta negru uneori

Fragment din cartea

Si Dumnezeu poarta negru uneori – Incursiune in partea ascunsa din noi

www.edituraascendent.ro

de Cristiana Alexandra Levitchi

Artista

Avea 16 ani si era la liceul de arta. Fusese diagnosticata cu sindrom cefaleic. Fusese internata la spitalul unde lucrez si cum investigatiile nu aratau o suferinta organica, atunci au trimis-o la mine. Parintii ei erau despartiti de cand avea ea patru ani. Locuia cu mama. Avea o inteligenta generala foarte buna, rezultate foarte bune la scoala, straduindu-se sa ia note cat mai mari pentru a accede la o bursa. Era o fata frumoasa, bine legata, inalta, dar cam baietoasa in comportament.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *