Perspective asupra vietii de dupa moarte

Publicat: 3 octombrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Iata un subiect extrem de interesant tratat in cartea “ Mesaje de dincolo de moarte-relatari socante ale unui medium despre viata de apoi.”

Cartea, aparuta la Editura Adevar Divin, va va schimba pentru totdeauna modul in care simtiti referitor la lumea de dincolo, va va da speranta si lumina in suflet in cazul in care ati pierdut pe cineva drag si va va elucida multe intrebari pe care vi le-ati pus referitor la ceea ce se intampla dupa moarte.

Scrisa de medium-ul american James Van Praagh, cartea ofera perspective noi si interesante asupra comunicarii cu lumea de dincolo, puteri paranormale, ajutoare si ghizi spirituali, modalitati de a trece dincolo de durere in cazul pierderii cuiva drag si sfaturi concrete pentru a intra in legatura cu spiritele celor din lumea de dincolo. O mare parte din carte este dedicata expunerii unor diverse sedinte mediumice prin care autorul a intrat in legatura cu sufletele apropiatilor celor care s-au prezentat in calitate de clienti.

Iata un fragment care ilustreaza parerea autorului despre ceea ce se intampla de fapt in nivelurile mai subtile ale existentei:

“Unde se afla Dumnezeu? Raspunsul meu este: in voi. In adancul fiintei voastre. Dumnezeu este esenta voastra. Dumnezeu este insasi viata. Nu cred ca Dumnezeu este o figura undeva in spatiu, uitandu-se in jos catre noi. In al doilea rand, cred ca exista Rai. Raiul este cealalta parte a lumii noastre fizice si ca seamana foarte mult cu aceasta, cu privelisti si sunete asemanatoare, desi mult mai vii si mai colorate. Raiul este un loc in care ne putem plimba printr-o gradina, sau sa ne dam cu bicileta sau cu barca. De fapt, putem face orice dorim in Rai, atat timp cat meritam asta. Eu cred ca exista mai multe niveluri ale Raiului si ca noi mergem la nivelul corespunzator cu gandurile, cuvintele si faptele pe care le-am facut aici pe Pamant. Aceia dintre noi care au ajuns la acelasi nivel spiritual vor locui impreuna in acelasi Rai. Fiintele care sunt mai trezite spiritual se afla la un nivel mai inalt, iar sufletele mai putin evoluate spiritual, la un nivel mai jos. Nu putem merge la un nivel mai inalt daca nu meritam acest lucru. Totusi, fiintele de la un nivel mai inalt pot cobori intr-o sfera mai joasa, si de cele mai multe ori fac asta pentru a ajuta si a fi alaturi de cei care nu sunt la fel de constienti. Asadar, unde merg oamenii rai? Ei merg in Raiul sau in Iadul pe care l-au creat cu propriile lor cuvinte, ganduri si fapte de pe Pamant. Si ei exista impreuna cu alte fiinte care se afla pe acelasi nivel de evolutie spirituala.”

In acelasi timp, sunt oferite si explicatii stiintifice referitoare la modul de existenta al energiei in planul terestru si in planul astral si  este explicat fenomenul mediumic pe intelesul tuturor:

“Energia este alcatuita din molecule aflate in miscare de rotatie sau care vibreaza cu diferite frecvente. In lumea noastra fizica, moleculele se rotesc cu o viteza foarte mica. De asemenea, tot ceea ce se afla in aceasta lume fizica are o frecventa de vibratie constanta.  Acesta e motivul pentru care lucrurile pe pamant par a fi solide. Cu cat e mai mica aceasta frecventa de vibratie, cu atat mai solid sau mai dens este lucrul respectiv. Dincolo de lumea noastra tridimensionala moleculele vibreaza cu o frecventa mult mai mare. Prin urmare, intr-un mediu atat de subtil sau o dimensiune eterica precum este lumea spiritelor, obiectele sunt mai libere si mai putin dense.

In jurul corpului nostru fizic exista un alt corp, numit de obicei corp astral, eteric sau spiritual. Acest corp este o copie identica a corpului nostru fizic, in sensul ca are ochi, par, maini, picioare si asa mai departe. Marea diferenta intre corpul nostru fizic si cel astral este aceea ca moleculele corpului astral vibreaza mult mai rapid si cu o frecventa mult mai mare decat a contrapartii sale fizice. In mod normal, nu putem vedea corpul astral, desii unii oameni sunt in stare sa il vada cu ochii fizici.

Cei care sunt capabili sa intre in rezonanta cu vibratiile mai rapide ale corpului spiritual dupa parasirea planului fizic, fie in mod fizic, fie mental, se numesc senzitivi sau mediumi. Un medium sau un senzitiv este o persoana capabila sa simta si sa auda ganduri, voci si impresii mentale din lumea spiritelor. Spiritele folosesc si ele telepatia. Un medium este capabil sa devina complet receptiv la frecventele sau energiile mai inalte la care vibreaza spiritele.”

Sunt explicate si cateva principii pe baza carora se desfasoara sedintele mediumice:

 • atunci cand mediumul simte schimbarea energiilor subtile din jurul sau, isi deshide mintea catre gandurile celor care incearca sa comunice si repeta clientului exact ceea ce percepe, fara sa interpreteze cuvintele.
 • de obicei, spiritele transmit mesaje usor de inteles pentru cel care le primeste si vor furniza informatii banale care sunt cunoscute numai celui care a solicitat sedinta.
 • comunicarea se desfasoara cu succes daca exista o dorinta puternica de ambele parti, atat din partea clientului, cat si al spiritului. Tot ceea ce avem nevoie pentru a lua legatura cu cei dragi este o minte deschisa si o intelegere reciproca a iubirii si a energiei. Atunci cand acestea exista, descoperirile miraculoase sunt la indemana.

Asadar, daca v-a fost vreodata teama de moarte sau ati deplans pierderea cuiva iubit, povestirile si lectiile spirituale ale lui James van Praagh va vor vindeca inima.

Este o carte datatoare de inspiratie, pace si lumina, pe care v-o recomandam cu toata inima!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *