Mi-as schimba viata, daca as avea mai mult timp

Publicat: 9 august 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

La editura ForYou a aparut o carte noua, MI-AS SCHIMBA VIATA, DACA AS AVEA MAI MULT TIMP, de o importanta majora pentru momentul pe care il traim acum, cand se pare (si e chiar adevarat!) ca timpul s-a micsorat si nu mai putem face tot ce ne-am propus.

Autoarea, Doreen Virtue, ne ofera sfaturi pretioase, utile si usor de pus in practica, care sa ne ajute sa trecem cu bine prin aceste vremuri interesante, dar dificile. Ea a scris carti cu teme diferite, cum ar fi Magia Divina, Taramurile ingerilor pamanteni, Copiii de Cristal, Copiii Indigo, cum sa-i hranim si cum sa-i ingrijim, Ingerii lui Solomon, si toate sunt pline de cunoastere si intelepciune.

Vreti sa va schimbati viata, dar nu puteti sa gasiti timpul necesar ca sa incepeti?

Dr. Virtue va indruma prin uimitoarea jungla a capcanelor mentale, care provoaca problemele legate de timp. Veti descoperi cum sa aveti mai mult timp liber, sa va ordonati programul si sa primiti sprijin iubitor de la prieteni si de la familie.

De asemenea, veti invata metode pentru ca sa va cresteti increderea de sine, sa va reduceti teama de esec, sa va mariti capacitatea de a avea intuitie si sa dati frau liber constiintei firesti a succesului, care este in voi. Meritati sa aveti o viata bogata, plina de veselie, de relaxare, de prosperitate si de iubire – incepand chiar de acum!

„Doreen Virtue ne invata cum sa ne vindecam convingerile restrictive cu privire la timp, pentru ca sa ne bucuram mai mult de libertatea noastra autentica si sa o exprimam. Acesta este un ghid minunat, pentru oricine doreste sa treaca dincolo de constrangerile legate de timp, impuse de ego.”
Dr. Wayne W. Dyer, autor al volumelor Schimba-ti gandurile, schimba-ti viata si Puterea intentiei

„Un excelent ghid practic pentru vindecarea sufletului.”
Gerald G. Jampolsky, M.D., autor al volumului Iubirea inseamna a renunta la frica

„Viata trebuie traita pe deplin, si pentru ca e distractiva. Trebuie sa avem timp din belsug, ca sa facem totul cu bucurie. Cheia este sa intelegem cum, iar Dr. Virtue explica foarte clar cum sa va umpleti viata de fericire, facand ca fiecare moment sa conteze.”

Iata si un fragment din carte:

Vreti sa aveti mai mult timp, ca sa va impliniti visele si dorintele?
Majoritatea orelor va sunt dedicate indatoririlor si va ramane putin timp pentru relaxare, pentru perfectionare sau familie?
Va fortati dincolo de limita epuizarii, dar va ingrijiti de nevoile tuturor celorlalti?
V-ati dori sa va ajute cineva cu munca in gospodarie, ca sa aveti mai mult timp pentru voi?
Aveti nevoie de mai mult timp si de mai multi bani, ca sa treceti la o cariera sau la un stil de viata mai pline de recompense?

Daca da, atunci cartea asta este pentru voi. Ca mama a doi adolescenti si lucrand cu norma intreaga, mi-as fi dorit si eu sa am acces la aceasta carte, cu ani in urma! Am citit multe carti si am fost la multe seminarii despre managementul timpului, doar ca sa descopar ca cele mai multe dintre sfaturile oferite acolo erau nerealiste, sau de-a dreptul stupide.

In schimb, am invatat mai intai cum sa ma bucur de familia mea, de cariera, de facultate, de miscarea fizica, de meditatie si de momentele de singuratate. Am scris aceasta carte in ideea de a le impartasi si altora aceste solutii eficiente si realiste, pentru a scapa din laturile timpului – solutii care au ca beneficiu si reducerea stresului.

Aici veti gasi indrumari si curajul pentru a va crea o viata plina de bucurie, de sens si de prosperitate. De asemenea, veti descoperi si metode, descrise pas cu pas, pentru a va accesa propria ghidare interioara si spirituala, ca sa fiti siguri de directia in care mergeti.

Dar, mai intai, dati-mi voie sa va pun cateva intrebari importante:

1. Cum v-ati imbunatati viata, daca ati avea mai mult timp in care sa nu fie programat ceva?

2. Ce schimbari ati face?

3. Cum s-ar schimba relatiile voastre?

4. Cum v-ati petrece timpul liber?

Daca va puteti imagina cum s-ar imbunatati viata voastra, in situatia in care ati avea mai mult timp, sunteti pe drumul spre implinirea acestei dorinte. O puteti face!

Va doresc lectura placuta si va amintesc ca puteti gasi cartile lui Doreen Virtue la: www.editura-foryou.ro

Cu drag, Monica Visan
Editura ForYou

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *