La baza vietii tale se afla libertatea, iar scopul vietii tale este bucuria

Publicat: 17 aprilie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Deoarece lucrurile care ne preocupa si carora le oferim atentie tind sa se manifeste in viata noastra, Editura Prestige va invita in luna aprilie sa va bucurati la maxim de energia inceputului care se manifesta atat de puternic in fiecare primavara, si va provoaca la un experiment. Va oferim in continuare cateva idei deosebite… de citit, de aplicat si de povestit…

La baza vietii tale se afla libertatea, iar scopul vietii tale este bucuria.

Esther si Jerry Hicks, autorii pe care am ales sa vi-i prezint in aceasta luna sunt cei care au transmis lumii de mai mult de 23 de ani mesajul lui Abraham – o entitate non-fizica ce o inspira pe Esther. In tot acest timp de “colaborare”, Esther si Jerry Hicks au facut publice peste 600 de carti si casete audio, CD-uri si casete video.

Probabil va sunt cunoscute filmul The Secret (Secretul) sau cartile publicate de Editura Prestige:
Legea Atractiei,
Uluitoarea putere a emotiilor
si
Puterea extraordinara a Creatiei Deliberate.

Cea mai cunoscuta ramane insa prima lor carte, Legea Atractiei, ce cuprinde invataturile de baza ale lui Abraham despre legile omniprezente care guverneaza universul si care ne astepta sa le folosim in avantajul nostru.

Te afli aici in acest corp pentru ca ai ales sa fii aici.

Toate invataturile lui Abraham sunt menite sa dea putere indivizilor. Prima si cea mai importanta idee este ca suntem liberi prin esenta noastra pentru ca suntem liberi sa alegem ceea ce gandim. Chiar daca societatea, familia, experientele prin care am trecut ne-au format un mod de gandire, ne-au inoculat poate anumite idei avem libertatea sa le acceptam in continuare sau sa ne departam definitiv de ele daca observam ca ceea ce se manifesta nu este conform cu ceea ce ne dorim.

Orice iti poti imagina este al tau: sa fii, sa faci sau sa ai.

Cartile celor doi autori sunt pline de exemple menite sa scoata conceptele din paginile cartilor, aducandu-le mai aproape de viata reala si ajutand astfel pe cine vrea sa practice, sa isi aminteasca de Legea Atractiei in cele mai variate situatii.

Autorii nu se limiteaza la a expune notiuni teoretice, ei prezinta foarte multe situatii cu care multi se intalnesc in viata: poate ca sunteti bolnav sau treceti printr-un divort, dispuneti de foarte putini bani, sunteti foarte dezordonat sau munca nu va este recunoscuta. Toate problemele au solutie si aceasta se afla tot in noi. Despre toate acestea se vorbeste in cartea Uluitoarea putere a emotiilor

Esti extensia fizica a ceea ce este non fizic.

Desi teoretic stim ca Legea Atractiei functioneaza clipa de clipa si ca isi arata clipa de clipa efectele in vietile noastre, de multe ori, pusi in diverse situatii neprevazute, uitam. Abraham, prin Esther & Jerry Hicks este aici ca sa ne reaminteasca ca:

„Nu exista nimic incurabil, nu exista nimic imposibil. Exista doar o nealiniere vibrationala cu starea de bine; asta este boala. Exista doar o nealiniere vibrationala cu abundenta; asta este saracia. Exista doar o nealiniere vibrationala cu claritatea si asta este confuzia.

Fiecare clipa din viata noastra inseamna in acelasi timp si o decizie, decizia de a merge spre ceea ce ne dorim sau spre ceea ce nu ne dorim pentru ca noi suntem cei care alegem ce gandim.

Nu va pedepsiti pentru ca nu ati putut alege cel mai bun gand. Alegeti pur si simplu cel mai bun gand pe care il gasiti de acolo de unde va aflati. Cu alte cuvinte schimbati un pic directia catre ceea ce este important pentru voi.”

Esti un creator, creezi prin fiecare gand.

“Sunteti la fel de bogat ca oricine pentru ca aveti la dispozitie toate resursele universului. Si cand va veti da un ragaz ca sa alegeti gandul care va face sa va simtiti bine, atunci ati inceput sa va indreptati catre ceva ce va va face placere.”

In timp ce iti alegi gandurile, emotiile tale te ghideaza.

“Cu fiecare pas va indreptati catre o manifestare. Daca acest drum va face placere atunci inseamna ca mergeti catre lucruri care va vor incanta cand veti ajunge acolo. Iar daca va simtiti sarac, nefericit, frustrat, vinovat, suparat, daca sunteti plin de ura, de nefericire sau razbunare, frica sau depresie… va indreptati cu siguranta catre ceva ce va va aduce mai multa depresie, suparare, furie sau ura. Cu alte cuvinte, ceea ce simtiti va aduce cu sigurata mai multe lucruri care sa corespunda cu ceea ce simtiti.”

Iar ca tehnica concreta: acestia sunt pasii in procesul creatiei deliberate.

“Cu cat va e mai bine, cu atat va va fi mai bine si mai bine si cu cat va e mai rau cu atat va va fi mai rau si mai rau. Nu puteti ocoli Legea Atractiei, mai bine renuntati! Nu mai incercati sa folositi cuvintele si actiunile voastre pentru a obtine lucruri pe care trebuie sa le obtina starea si vibratia voastra. Cu alte cuvinte fiti acolo unde va doriti sa fiti prin intermediul emotiilor voastre. Lucrati mai intai cu emotiile si abia apoi actionati iar actiunea va deveni doar o fractiune din ceea ce sunteti obisnuiti sa fie.

Procesul creatiei este format din trei pasi: pasul unu – de care nu trebuie sa va faceti griji – contrastul va va ajuta sa faceti acel pas. Contrastul va determina sa aveti o dorinta sau sa va concentrati asupra unui gand. Sursa va raspunde dorintei voastre. Asta este alinierea vibrationala. Exista un punct in relativitatea vibrationala unde acest lucru se intampla instantaneu.”

Universul te adora pentru ca iti cunoaste cele mai cuprinzatoare intentii.

“Munca voastra se refera la pasul trei. Iar pasul trei este: Pot sa gasesc un gand care ma face sa ma simt mai bine decat gandul pe care tocmai il am? Asta este pasul trei. Sa gasesc ceva ce ma face sa am un sentiment de usurare. Exista deci: a da voie la ceea ce doresc sau a rezista la ce doresc.

Cand decideti sa mergeti catre ceea ce doriti, practicati arta de a da voie. Cand mergeti spre lucruri pe care nu le doriti practicati arta de a rezista. Si fiecare zi si fiecare moment al vietii voastre este o reflexie perfecta a deciziilor luate.”

Relaxeaza-te in starea ta naturala de bine. Totul e bine (chiar este!)

La final vrem sa va amintim ca scopul vietii este bucuria, este creatia din starea de bine, bucuria de a descoperi si de a aduce in manifestare cele mai sublime idei iar provocarea noastra este urmatoarea: luna aprilie este o luna ideala pentru a exersa gandirea pozitiva si alinierea emotionala cu dorintele noastre.

Aplicati timp de 4 saptamani tehnicile propuse in cartile celor doi autori iar la sfarsitul lunii va asteptam cu interes relatarile la adresa ramona@edituraprestige.ro . Trei dintre mesaje vor fi premiate cu cate o carte la alegere a celor doi autori si toate relatarile vor fi publicate pe site-ul Editurii Prestige.

de Ramona Miron

Puteti gasi si comanda cele trei carti pe site-ul Editurii Prestige.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *