Intreaba-ti ghizii, de Sonia Choquette

Publicat: 27 ianuarie 2010
Comentarii: 1 Răspunsuri

Aceasta carte este extrem de folositoare intr-o perioada in care avem nevoie de cat mai mult ajutor. El ne poate veni din mai multe parti, dar mai ales din lumea de obicei nevazuta – cea a ingerilor si ghizilor nostri.

Va doresc sa puteti crede in aceste entitati minunate – pentru ca atunci veti avea, in permanenta, cei mai fideli si eficienti prieteni, care nu va tradeaza niciodata si va invaluie in Iubirea lor neconditionata. Incercati! Acceptati-i, chiar daca unele persoane din jur v-ar putea considera… dusi!!! De fapt, asa si e! Sunteti dusi intr-o lume in care frica dispare si domina iubirea, prietenia, ajutorul, sprijinul neconditionat… unde se afla Dumnezeu!

Va doresc curaj! N-o sa va para rau!

Cu drag,
Monica Visan
Editura ForYou

INTREABA-TI GHIZII, de Sonia Choquette

Cum sa ne conectam la sistemul nostru de sprijin Divin

Cu totii suntem fiinte spirituale, cu un sistem de ajutor spiritual, primit din Lumea cealalta. Acest sistem ne ajuta sa ne conducem viata, din momentul in care ne nastem, pana in momentul in care ne parasim corpul fizic si ne intoarcem la Dumnezeu. Daca nu stim acest lucru suntem intr-un mare impas, intrucat Universul are menirea sa se ingrijeasca de toate creatiile sale si sa le ajute sa treaca prin calatoria vietii, mai usor si cu mult succes. Cand invatam sa ne conectam la ghizii nostri angelici, viata noastra curge cu usurinta si ne putem ingriji sufletele, indeplini scopurile si putem transforma perioada in care suntem pe Pamant, intr-o bucurie nesfarsita.

Aceasta carte fascinanta si plina de invataminte, scrisa de Sonia Choquette, ne ofera toate informatiile de care avem nevoie, pentru a ne conecta cu ghizii nostri spirituali, astfel incat sa ne bucuram de toata iubirea, abundenta si fericirea la care avem dreptul prin nastere.

Lumea spirituala este la fel de populata ca si a noastra – mii de ghizi diferiti lucreaza, in permanenta, pe frecvente variate. Ca urmare, sunt mai multe tipuri de indrumare la care ne putem conecta:

– ghizi care au trait candva in lumea fizica;
– membri ai familiei care au trecut in Lumea Cealalta;
– ghizi cu care am impartasit vieti anterioare;
– ghizi care vin ca profesori spirituali, pentru a ne supraveghea calea;
– vindecatori care ne asista in problemele fizice si emotionale;
– ghizi-ajutoare, care ne fac viata zilnica mai usoara;
– spirite ale naturii si elementalii, care ne conecteaza cu Pamantul;
– spirite animale, care ne indruma pe calea vietii voastre;
– chiar si ghizi ai bucuriei, care ne pastreaza tonusul ridicat, atunci cand viata devine prea grea.

Exista ingeri, sfinti, spirite deva, maestri si Dumnezeu. Exista chiar si ghizi – sau ghizi aspiranti – care nu se afla la un nivel inalt, ci provoaca mai mult incurcaturi si care trebuie si ei supravegheati.

IATA SI UN FRAGMENT DIN CARTE:

“Pentru inceput, este important sa intelegeti exact la ce sa va asteptati cand intrati in contact cu ghizii vostri spirituali. Vedeti voi … sunt mai multe niveluri de ghizi, entitati non‑fizice si energii din lumea spirituala, fiecare vibrand cu propria sa frecventa, asemenea mai multor statii radio, care trimit simultan semnale distincte. Nu numai ca fiecare ghid are propria sa frecventa, dar fiecare persoana de pe planeta are propria sa vibratie.

Aceia dintre noi care traiesc cu inima au o vibratie inalta, nu foarte diferita de frecventele spirituale ale celor din planul non‑fizic. Aceasta face ca legatura cu ghizii spirituali sa se faca mai usor. Cei care au uitat ca sunt fiinte spirituale si se identifica doar prin mintea si corpul lor au o vibratie scazuta, foarte indepartata de aria de frecventa a ghizilor spirituali, astfel incat legaturile sunt mult mai greu de stabilit. De aceea, unii oameni sunt mai constienti de prezenta spiritelor‑ghizi, decat altii.

Daca va ganditi putin, totul in Univers este spirit, care vibreaza la diverse frecvente. Cu totii stim, de exemplu, ca particulele atomice vibreaza la niste frecvente specifice, asa cum fac si undele de lumina. Si valurile oceanelor au frecvente – exista chiar si ritmul inimilor noastre. Pentru ca totul este o mare de vibratii in miscare, e normal ca noi, ca fiinte spirituale, sa putem sa ne conectam la alte frecvente din lumea spiritului. Daca ne recunoastem sorgintea spirituala, ii putem recunoaste, cu mai mare usurinta, si pe locuitorii lumii non‑fizice.

Lumea spirituala este la fel de populata ca si a noastra – mii de ghizi diferiti lucreaza, in permanenta, pe frecvente variate. Ca urmare, sunt mai multe tipuri de indrumare la care ne putem conecta: ghizi care au trait candva in lumea fizica; membri ai familiei care au trecut in Lumea Cealalta; ghizi cu care ati impartasit vieti anterioare; ghizi care vin ca profesori spirituali, pentru a va supraveghea calea; vindecatori care va asista in problemele fizice si emotionale; ajutoare care va fac viata zilnica mai usoara; spirite ale naturii si elementalii care va conecteaza cu pamantul; spirite animale care va indruma pe calea vietii voastre; chiar si ghizi ai bucuriei, care va pastreaza tonusul ridicat, atunci cand viata devine prea grea. Exista ingeri, sfinti, spirite deva, maestri si Dumnezeu. Exista chiar si ghizi – sau ghizi aspiranti – care nu se afla la un nivel inalt, ci provoaca mai mult incurcaturi si care trebuie si ei supravegheati. (Voi scrie mai multe despre acestia, mai tarziu.)

Din pacate, am inteles si ca, ceea ce reprezinta pentru mine a doua natura – fiind constienta si lucrand in permanenta cu ghizii mei – este ceva necunoscut multora, daca nu majoritatii oamenilor din jurul meu. Din nefericire, am vazut cum altii, necunoscatori ai planului spiritual si rupti de ghizii lor, se luptau cu teama si disperarea, simtindu‑se singuri si abandonati in timpul luptei cu viata, fara a fi constienti de suportul spiritual, plin de iubire, care le este disponibil in permanenta.

Intrucat am fost atat de binecuvantata de sprijinul ghizilor mei si pentru ca am devenit constienta de acesta, inca din copilarie, am facut din viata mea o misiune de a‑i ajuta pe altii sa devina constienti de proprii lor ghizi. La fel cum eu am fost ajutata, tot asa vreau ca toata lumea sa stie ca poate fi ajutata. Eu nu am nimic special, ca sa primesc aceasta indrumare – nimeni nu are. Suntem cu totii copii Divini ai Universului si fiecare dintre noi are un sistem de sustinere spirituala, care are rolul de a ne usura calatoria vietii si de a o face mai plina de succes – din momentul in care ne nastem si pana in momentul in care ne parasim corpurile fizice si ne intoarcem in forma spirituala. Faptul ca nu suntem constienti de acest lucru reprezinta un handicap pentru noi.

Universul este construit astfel incat sa aiba grija si sa isi ghideze toate creaturile: pasarile au radar, liliecii au sonar, iar noi avem ghizi. Cand ne trezim cel de‑al saselea simt si invatam cum sa ne conectam la ghizii nostri angelici, vietile noastre aluneca in mod natural intr‑un tipar de usurinta si fluenta, in care sufletele noastre evolueaza, ne indeplinim scopul vietii si facem ca timpul petrecut pe Pamant sa fie nesfarsit de placut.

Aceasta carte ofera doar niste indrumari simple, care sa va ajute sa va conectati la ghizii vostri spirituali, astfel incat sa va puteti bucura cu totii de abundenta, sustinerea si placerea la care aveti dreptul.”

Cartea se poate gasi la Editura ForYou
www.editura-foryou.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *