Imbunatateste relatia cu tine si cu ceilalti prin psihoastrologie!

Publicat: 16 decembrie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

La Editura Ascendent 2008 (www.edituraascendent.ro), a aparut cartea Imbunatateste relatia cu tine si cu ceilalti prin psihoastrologie!, scrisa de Cristiana Alexandra Levitchi .

Cartea face parte din colectia Ascendent psihologic.Iata mai jos cateva cuvinte despre carte:

“In acest univers in care traim cu totii nimic nu este intimplator. Totul din aceasta lume are o influenta asupra noastra (de la cultura si societatea in care traim, la parintii si bunicii nostri). Puteti alege sa credeti sau nu in astrologie sau orice altceva.

Nu va asteptati sa gasiti in aceste carti descrierile tipice ale semnelor dvs., ci o corelatie cred eu ingenioasa intre semnele

zodiacale si elemente din psihologie (temperamente, personalitati, comportamente, tipuri de inteligente).

Cine este interesat de astrologie poate gasi o expicatie psihologica a zodiei sale sau a persoanelor cunoscute, cine este interesat de psihologie gaseste elemente inedite cu privire la personalitate si comportamente.

Cartea se va gasi la www.edituraascendent.ro (pe net) sau in librariile Eminescu, Orfeu, Oasis Grant, Oasis Prosper.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *