doreen virtue ingerii lui solomon
Cele mai bune carti

Doreen Virtue: Ingerii lui Solomon

Editura ForYou a publicat de curand cartea Ingerii lui Solomon, scrisa de Doreen Virtue, autoarea cartilor Magia Divina, Taramurile ingerilor pamanteni, Copiii de Cristal, Copiii Indigo – cum sa-i hranim si cum sa-i ingrijim.

Doreen Virtue este doctor in psihologie, pasionata de studiul istoriei religiilor si a spiritualitatii.

In aceasta carte, Ingerii lui Solomon – care este corecta din punct de vedere cultural si se bazeaza pe informatii istorice, biblice si arheologice cercetate temeinic – veti vedea cum intalnirea dintre Solomon si Makeda le-a schimbat amandurora vietile, pentru totdeauna.

Veti trage cu ochiul peste umarul Reginei din Saba si veti descoperi secretele stravechi care dezvaluie cum templul lui Solomon a fost construit fara ciocane si fierastraie, si rolul pe care l-au jucat Arhanghelii si geometria sacra in materializarea acestei magii Divine.

Regele Solomon stia cum sa exploateze energiile universale, pentru a-si construi templul, pentru a accesa intelepciunea si a se bucura de toate bogatiile lumii. Unicul lucru care ii lipsea era dragostea adevarata. Makeda, Regina din Saba, era tanara si plina de curiozitate exuberanta despre lume.

In calatoria ei pentru a-l cunoaste pe Regele Solomon, Makeda a invatat despre taramul elemental al Jinnilor si cum sa lucreze cu Lumina magica a soarelui si a lunii – dar inca nu era sigura cum sa preia controlul asupra propriei vieti.

Povestea magica de dragoste dintre Solomon si Makeda va va inspira in multe privinte… chiar cu mult timp dupa ce o veti termina de citit!

Iata un fragment din carte:

Am simtit o ameteala in ochii, ca si cum s-ar fi instalat o durere de cap. Era clar ca eram obosita, pentru ca, in clipa in care m-am uitat iar la Solomon, am vazut ca avea trei capete! Cele care ii incadrau capul normal straluceau cu aceeasi lumina alb-albastruie ca si cea emanata de cutia de aur din camera secreta. O clipa insa! Imediat mi-am dat seama ca acelea nu erau capetele lui Solomon! Chiar in dreptul umerilor avea doua capete care nu semanau cu al sau.

Oare erau…?

„Da”, a intervenit vocea cunoscuta a Mamei.

Mama! Unde ai fost pana acum?, am tipat in gand.

„Te-am lasat sa faci lucrurile de una singura, asa cum mi-ai cerut”, mi-a spus pe un ton tensionat.

Deci aceste doua capete pe care le vad langa Solomon…? Viziunea incepea sa dispara, iar eu trebuia sa stiu ce insemna.

„Aceia sunt ingerii lui Solomon”, mi-a raspuns Mama. „Ii vezi pe arhanghelii Mihail si Metatron.” Arhanghelii aratau exact ca sculpturile inaripate de pe Chivotul Legii. M-am intrebat daca termenul de arhanghel avea o radacina comuna cu Chivotul Legii.

Oare arhanghelii ma vedeau?, ma intrebam.

„Mihail si Metatron vad totul”, mi-a spus Mama. „Ii poti vedea acum pentru ca energia Chivotului ti-a deschis cel de-al treilea ochi.”

Cel de-al treilea ce?, am intrebat-o in gand.

„Centrul energetic dintre sprancene. Iti da posibilitatea de a vedea lumea non-fizica, cum ar fi energia si ingerii.”

Dar eu te pot vedea si pe tine, Mama, iar tu tot non-fizica esti.

„Asta deoarece dragostea dintre noi ne-a unit pentru totdeauna. Toti copiii si parintii pot lua legatura intre ei, in orice dimensiune. Tu, Makeda, ai incredere in existenta unei legaturi intre noi, intr-o masura mai mare decat ceilalti oameni, care cred ca senzatiile pe care le primesc de la persoanele dragi care i-au parasit sunt doar ganduri concepute de imaginatia lor. De aceea, ei ignora adevarata comunicare pe care o au cu lumea non-fizica.”

Solomon m-a privit ingrijorat.

„E aproape ora la care trebuie sa-ti faci rugaciunile”, a spus el. „Ar fi mai bine sa ne intoarcem in gradina palatului.”

Atentia pe care mi-o acorda m-a surprins.

Fruntea inca ma durea. Puteam vedea lumini colorate in jurul tuturor oamenilor cu care ma intalneam pe coridor. Unii aveau niste culori neplacute, de un rosu intunecat, care parca ma loveau in abdomen. Altii erau inconjurati de o radianta frumoasa, cu un amestec de albastru, verde si violet, care imi facea inima sa-mi tresalte. Se parea ca dintre toate, culorile mai reci erau linistitoare, iar cele calde erau dure. In jurul tuturor vedeam si figuri stralucitoare.

Toata lumea e insotita de arhangheli?, am intrebat-o pe Mama.

„Toti au ingeri pazitori”, mi-a spus, „dar arhanghelii sunt dispusi sa lucreze cu toti cei care le-o cer”. Mai aveam multe de invatat.

Lumina stralucitoare a soarelui ne-a intampinat in clipa in care am iesit pe poarta arcuita si am inceput sa coboram pe trepte, pana la carul care ne astepta chiar in fata lor.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *