Cu armonie, trecem mai bine prin toate

Publicat: 17 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Trecem printr-o perioada deosebita. Nu se vorbeste intamplator de anul 2012. Sunt multe previziuni sumbre. Se vorbeste de cutremure si alte cataclisme… ca putini dintre noi au sanse sa treaca prin aceasta perioada… Si aceste previziuni au gradul lor de adevar… Cum putem trece mai usor? Pot fi influentate aceste fenomene?

Este adevarat cand se spune ca acest secol ori va fi credincios ori nu va fi deloc. De fapt ceea ce trebuie sa intelegem este ca vom putea trece mai departe numai cei care vom fi in armonie. Asa se explica si de ce se afirma ca putini vom trece mai departe. Pentru multi dintre noi este greu sa trecem mai departe.

Cu cat suntem mai armoniosi putem trece mai bine prin toate. Ca sa intelegem trebuie sa constientizam ca totul este evolutie spirituala,  Lumina si Iubire Divina, sau energie si informatie in limbaj stiintific. Chiar si corpul nostru fizic si pamantul sunt energie si informatie de vibratie mai joasa. Cu totii, si noi si pamantul, facem parte din Intreg, din Creatia Divina.

In perioada care urmeaza, apropiindu-se pamantul de intrarea in centura fotonica, creste tot mai mult nivelul de vibratie a pamantului …

Creatia are mecanisme minunate pentru a se adapta si a trece si prin aceasta etapa.

Cu cat intelegem mai bine si actionam constient avem sanse mai mari sa trecem mai bine. Printre altele trebuie sa intelegem legea semanatului. Fiecare culege ceea ce seamana. Ca sa culegem grau trebuie sa semanam tot grau ca daca semanam neghina nu avem cum sa culegem grau.

Si multi dintre noi am strans de-a lungul vremurilor destule dizarmonii din ganduri, vorbe si fapte. Se pune intrebarea unde incap acestea. Intelegem cand ne amintim ca fizica cuantica ne spune ca intr-un centimetru cub de spatiu asa zis gol de la nivelul planului partilor din atom, respectiv al electronilor si nucleelor e mai multa energie decat in tot universul vizibil. Pe langa ce acumulam in noi, aceste dizarmonii se transmit si la cei apropiati noua, pamantului… Masaru Emoto a demonstrat prin fotografierea structurii apei ca starea de dizarmonie se transmite si structurii apei…

Ca efect al cresterii nivelului de vibratie al pamantului, care are loc in primul rand datorita apropierii de centura fotonica, exista tendinta sa iasa din noi aceste dizarmonii sub diverse forme … frici, suparari, … Daca le intelegem ca si curatari si ne bucuram ca ne eliberam de ele ne e mult mai usor si mai bine…

Cu cat acumulam mai multa dizarmonie se inrautatesc starea de sanatate si parametrii pe viitor, karma… Este demonstrat in conditii de laborator ca si un gand de vibratie joasa ne coboara imunitatea, demobilizandu-ne resursele minunate puse in fiecare dintre noi de Dumnezeu Tatal, si facand loc bolilor si necazurilor care sunt semne ca trebuie sa ne sporim armonia sufletului cu Dumnezeu Tatal, cu Intregul, sa ne vindecam sufletul.

Epigenetica ne arata ca pe suprafata exterioara a celulelor sunt elemente receptoare, celula transformandu-se in functie de semnalele pe care le primeste din exterior. Daca suntem stresati, „ne otravim” pana in profunzimea celulelor.

Putem sa trecem mult mai usor prin toate cand ne constientizam ca parte a Intregului, a Creatiei Divine. Si in noi si in jurul nostru este foarte multa energie divina. Din acest motiv ne spune Iisus ca cine are credinta cat un bob de mustar poate muta muntii din loc. Multa lume spune ca este credincioasa… Dar oare ce inseamna sa fim credinciosi? Abia atunci cand ne constientizam ca suntem parte din Creatia Divina, ca de la Sursa, de la Dumnezeu Tatal le primim pe toate, si prin noi, ca parte a Intregului, tot Dumnezeu Tatal isi face lucrarea si ne deschidem sufletul sa vina puterea divina, care da viata tuturor, sa vina sa ne faca bine si sa ne dea putere si apoi sa se duca sa faca lucrarea lui Dumnezeu cu cei apropiati noua, cu toti oamenii si cu creatia divina si lasam grijile in seama lui Dumnezeu, incepem sa fim credinciosi…

In mod asemanator prin cresterea armoniei sufletului cu Dumnezeu ne „curatam” si „luminam” pana in profunzimea celulelor, se tinde tot mai mult spre corpul de lumina…

Creatia Divina are calitati minunate. Cand se inalta sufletul sporeste nivelul luminii divine din noi si din jurul nostru. Vad ca pe langa ca ne sporesc sansele sa ne putem recupera si din cele mai grele „boli”, se curata si problemele celor apropiati noua, sporesc si sansele acestora de a se putea recupera.

Dr. Ryke Geerd Hamer a reusit sa dovedeasca ca una din cele mai grele boli, „cancerul”, este urmarea unui soc psihic prin care a trecut bolnavul. In functie de tipul socului este tipul „cancerului”. Zona corpului in care se manifesta „cancerul” este in functie de sursa socului; daca vine dinspre urmasi se manifesta intr-o zona; daca vine dinspre sotie se manifesta in alta zona; daca vine dinspre parinti se manifesta in alta zona… De fapt el ne arata ca ceea ce se numeste „cancer” , si de fapt orice „boala” sunt manifestari normale ale organismului pentru a face fata situatiei grele prin care trece si demonstreaza prin peste 31 mii cazuri de „cancer” tratate fara chimioterapie si radioterapie, ca ocupandu-se de rezolvarea socului psihic s-a realizat recuperarea in peste 92% din cazuri… si prin aceasta ne confirma inca odata ca daca se vindeca sufletul se vindeca si corpul… De fapt ceea ce demonstreaza dr. Hamer este ca exista doua faze in cancer: prima in care se formeaza tumora ca urmare a reactiei la stres si a 2-a in care corpul autodizolva tumora in procesul de vindecare. De cancer in sine nu se moare ci doar daca tumora comprima vase mari sau organe vitale.

Desi rezultatele deosebite obtinute de dr. Hamer par incredibile, rezultatele obtinute de noi le confirma si in plus ne arata ca atunci cand se vindeca sufletul cuiva aceasta stare se transmite si spre cei apropiati lui, spre toti oamenii si spre creatia divina din care facem parte.

Aceasta stare se transmite si spre cei apropiati noua si ne-o dovedesc cazurile de iesire din stare grava de risc letal la cei cu „cancer” in ultima faza, sau de coma de gradul 4 fara sa ma ocup direct de cei aflati in aceasta situatie ci de persoane apropiate lor.

Alte evenimente care sperie pe foarte multi sunt cutremurele. Pentru a ne linisti consider ca si acestor evenimente li se poate reduce intensitatea. Cu cat suntem mai armoniosi starea noastra de armonie se transmite si pamantului, reducandu-i tensiunile, reducand si intensitatea cutremurelor… Ca starea de armonie se transmite si spre apa o dovedeste Masaru Emoto prin fotografierea structurii apei…Ca sa pot fi inteles o sa prezint cateva evenimente:

1. Acum cativa ani dupa ce facusem o sedinta de la distanta, intr-o seara, cu un tanar de la Bucuresti si se linistise, revine dupa vreo 2 ore tremurand spunandu-mi ca Viorel Pop spune pe postul OTV ca peste 2 saptamani va fi un cutremur foarte mare. Viorel Pop avea dreptate, vedeam si eu aceasta, dar in timp ce ma uitam la el si lasam sa curga armonia divina vedeam cum cutremurul se transforma dintr-un pericol real intr-un pericol potential care se indeparta la vreo 2 luni… si cutremurul nu a mai avut loc…
2. In acest an, in iulie, s-a lucrat mult de la Venus in zona Mangalia si Constanta. Dupa aceea a avut loc cutremurul din zona bulgara a Marii Negre cu intensitatea de 5,2 grade pe scara Richter. Daca nu s-ar fi lucrat in acea zona imi aparea ca acel cutremur ar fi avut intensitatea de 7,2 grade si a aparut in mass media ca la aceasta intensitate ar fi fost si tsunami. Aceasta explica de ce sotia vedea in acea perioada ca un val negru.
3. Lucrandu-se mult cu persoane din Buzau, Bucuresti, Constanta si Mangalia, si de la distanta cu oameni din toata lumea, vedeam cum se reduc tot mai mult si tensiunile din pamant. Aceasta a fost confirmat si de Marmureanu de la Institutul de Fizica Pamantului cand spunea in octombrie ca date fiind cutremurele din zona Pacificului s-a redus si tensiunea din zona Vrancea si ca pana in 2020 nu e pericol de un cutremur major… Este importanta confirmarea si de fapt eu vad ca si cutremurele din zona Pacificului sunt de cateva ori mai reduse datorita cresterii armoniei sufletelor…

Cu cat suntem mai armoniosi, mai linistiti, aceasta stare reduce si tensiunile din pamant, micsorand intensitatea si a acestor evenimente…

Este important ca fiecare sa fim atat de in armonie cat se poate. Aceasta ne mobilizeaza resursele minunate puse in fiecare dintre noi de Dumnezeu Tatal, ne ajuta sa ne simtim mai bine, sa ne putem bucura mai mult de fiecare clipa, ne lumineaza viitorul… si aceasta stare se transmite si spre cei apropiati noua, spre pamant, creatia divina…

Articol scris de Ioan Muntean, preluat de pe blogul Alchimie spirituala.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *