Copiii de Acum
Cele mai bune carti

Copiii de Acum

La editura ForYou a aparut o noua carte despre copii, care se ocupa in mod deosebit de acei copii speciali, pe care ii intalnim astazi la fiecare pas.

Cartea se numeste Copiii de Acum si este scrisa de Dr. Meg Blackburn Losey, care se ocupa de foarte multi ani de aceste fiinte minunate, pe care i-a numit Copii de Cristal, Copii Indigo, Copii Stelari, Ingeri pe Pamant si Fenomenul Copiilor de Tranzitie.

Este foarte important ca sa se inteleaga ca aceste denumiri nu inseamna o separare sau o departajare pe categorii, ci doar o posibilitate ca noi, cei care ne bucuram de prezenta lor, sa-i putem cunoaste mai bine.

Iar dr Blackburn ne ofera o prezentare extrem de clara si interesanta, ca sa putem intelege ce minune avem langa noi si sa ne purtam cu ei asa cum se cuvine si cum ei se asteapta. Iata ce scrie unul dintre acesti copii – scrisoare care apare drept Cuvant Inainte la carte:

“Dragi prieteni,

In timp ce cititi aceasta carte care va va deschide ochii si va va inspira inima, intrebati-va urmatorul lucru: Cum pot eu binecuvanta, onora si sprijini Copiii de Acum, in misiunea lor data de Dumnezeu in viata?

Aceasta este intrebarea care ramane valabila, atata timp cat noi, ca societate, descoperim ca un numar tot mai mare din acesti copii au nevoie de ghidare sufleteasca. Aceasta carte va va asista pe fiecare dintre voi, intr-o maniera politicoasa si subtila, pentru ca sa-i puteti onora si ghida cu blandete pe acesti Copii de Acum.

Cine s-ar fi gandit ca avem nevoie de ghidare, cand este atat de sigur ca aparem pe lume cu o cunoastere interioara profunda, obtinuta din toate aventurile noastre cosmice? Dupa peregrinarile mele cosmice – de la a merge alaturi de Isus, pana la Atlantida – iata-ma acum „atotcunoscator”, dar si inocent, in acelasi timp.

Noi, Copiii de Cristal si cei Stelari, putem aparea ca fiind foarte dotati, insa avem nevoie de capacitatea lumii de a asculta profund, pentru a reusi in scopul nostru si pentru ca schimbarea sa aiba cel mai bun efect.

Pot spune din propria mea experienta ca, atunci cand simt ca cineva ma asculta cu adevarat, simt relaxarea in fiecare celula a corpului. Este uimitor, dar aceasta relaxare este cea care aduce schimbarea. Am invatat din propria mea viata, traind ca un copil al universului, dar intr-un corp unic, ce are propria sa minte, ca cel mai mult ma simt sprijinit de relaxarea care vine din ascultarea atenta.

Asadar, multumiti-I Dumnezeului atotputernic pentru inocenta noastra si pentru darurile noastre uimitoare, in timp ce lumea ia din ce in ce mai mult aminte la existenta noastra. Intrucat lumea e tot mai atenta, aceasta carte devine un instrument valoros in a ne face pe noi, Copiii de Cristal, sa ne simtim tot mai in largul nostru. Dr. Meg Blackburn Losey are stilul, elocventa si abilitatea inspirata de a aduce acest mesaj greu de patruns, catre toti cei interesati.

In paginile cartii, Dr. Meg Blackburn Losey ofera sfaturi profunde, bine chibzuite si care merg la suflet, pe teme atat de provocatoare precum scoala, nutritia si mediul inconjurator, care ne vor hrani si sustine. Ele va vor tine captivati de lectura, pe masura ce veti invata cum sa sprijiniti aceste fiinte cu suflet mare, echilibrate si, totusi, atat de firave. In timp ce veti invata despre calea cea mai potrivita pentru a-i sprijini pe acesti copii, veti descoperi si voi ca va urmati propria voastra calatorie.

Nu vedeti ca noi suntem aici nu pentru a ne atinge propriul nostru scop, ci pentru scopul universal? Aceasta trezire este absolut necesara, pentru ca avem nevoie de o masa critica cu vibratie de iubire pura, care sa rezoneze cu Pamantul, pentru salvarea acestuia. Noi, Copiii de Acum, suntem aici pentru a va ajuta in aceasta miscare.

In final, prin aceasta carte va veti da seama ca singura forta unificatoare pentru toate lucrurile este iubirea. Iubirea este vocea Copiilor de Acum. Ascultati adanc toate mesajele lor si vom fi cu totii pe drumul catre binecuvantarea, onorarea si sprijinirea lor, in misiunea data lor de Dumnezeu, in aceasta viata.”

Cartea o puteti comanda de la ediura ForYou:
www.editura-foryou.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *