Spiritele naturii si fiintele elementale, sa lucram cu fiintele inteligente din natura

Publicat: 21 martie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

Spiritele naturii si fiintele elementale, sa lucram cu fiintele inteligente din natura
editura for you

Dragii mei, la Editura For You a aparut o carte noua, care vine la timp, ca sa ne duca intr-o lume pe care o ignoram si care trebuie luata in considerare, in aceste momente grele pentru planeta.

Este vorba despre Spiritele naturii si fiintele elementale, sa lucram cu fiintele inteligente din natura, scrisa de Marko Pogačnik, care este renumit in intreaga lume pentru arta sa conceptuala si peisagistica.

Prin activitatea sa, a invatat geomantie, ca unealta cu ajutorul careia sa ajunga la intelepciunea tainica a Pamantului. Marko Pogačnik tine in intreaga lume ateliere de lucru despre Vindecarea Pamantului si consiliaza comunitati si oameni de afaceri, in domeniul amenajarii spatiilor exterioare. Pentru a citi si accepta aceasta carte, este extrem de important sa fim deschisi si sa credem ca aceste fiinte exista si reprezinta o parte importanta din viata noastra si a planetei.

Iata cateva cuvinte despre carte:

V-ati uitat vreodata la un copac, minunandu-va cat este de frumos si de puternic? Sau ati suspinat vreodata din cauza culorilor unui peisaj de seara? Si, pe masura ce aceasta emotie v-a umplut pe dinauntru, v-ati intrebat daca, nu cumva, Natura va transmitea un mesaj? In aceasta carte sunt prezentate metode si explicatii care creeaza o punte intre cunoasterea inimii si a mintii.

Autorul Marko Pogačnik studiaza cu pasiunea unui om de stiinta, fenomenele dezvaluite de puterile sale extraordinare de perceptie, comunicand cu ele si deosebindu-le intre ele. Fiintele din legendele stravechi, zanele, nimfele, faunii si piticii, fac un pas inainte si isi spun povestea despre relatia pe care o au cu lumea oamenilor, despre faptul ca, in vremurile de demult, oamenii le cunosteau si le foloseau puterile, spre binele intregului Pamant, si ca acum sufera ca sunt neglijate si ignorate, ca taramurile lor sunt hartuite si distruse, in timp ce Pamantul devine tot mai slabit, despre faptul ca ne iubesc in continuare si ca ne iarta. Intalnirea cu Pogačnik le umple de bucurie, iar acesta ne roaga intens sa le folosim, pentru a intra noi insine in contact cu lumea elementala.

Pogačnik ne incurajeaza sa gasim un loc linistit in care sa meditam si sa conversam cu aceste fiinte, astfel incat sa putem restabili vechea legatura intre oameni si aceste taramuri reale si puternice ale Pamantului. Acest efort aduce o calitate noua si vibranta, actualelor probleme de mediu. Da, exista elfi sub pamantul din gradina voastra, asa ca mergeti sa vorbiti cu ei!

In aceasta carte, exista multe informatii fascinante despre natura vietii si interpretarea moderna a basmelor si legendelor din folclor. Stilul de narare este atat de placut si de sincer, incat majoritatea indoielilor cu privire la autenticitatea materialului sunt date la o parte. O lectura extraordinar de fascinanta si de valoroasa.

IATA UN FRAGMENT DIN CARTE:

Pitici, zane, nimfe – acestea sunt personaje des intalnite in basmele multor culturi. Dar, aceste basme sunt realitate, sau fictiune? Experientele mele mi-au aratat ca fiintele elementale exista cu adevarat si ca exista o inteligenta a Pamantului, a naturii si in tot ceea ce ne inconjoara, care este reala.

Experientele pe care le relatez in aceasta carte arata ca a venit timpul ca specia umana sa ia in serios aceste fiinte si energii si sa accepte ca ele fac parte din multidimensionalita tea vietii de pe aceasta planeta. De sute de ani, mintea noastra umana, tot mai dominanta, le-a alungat intr-o lume de basm ireala, separata. Insa, sunt de parere ca, intre timp, constiinta noastra s-a dezvoltat in asa masura, incat putem acum sa ne apropiem de lumea elementala la un alt nivel si sa o percepem prin ochii mintii moderne – o minte echilibrata de puterea emotionala a inimilor noastre.

In cele treisprezece luni care au trecut intre prima mea comunicare cu elementalii – adica de pe data de 26 ianuarie 1993 – si terminarea acestui manuscris, dimensiunile fundamentale ale lumii elementale mi-au fost aratate si explicate, in mare parte chiar de fiintele elementale.

Am avut o experienta in care am fost un vizitator invitat intr-un teritoriu necunoscut, ca mai apoi sa le povestesc fratilor mei oameni despre existenta plina de viata si surprinzatoarea frumusete a acelui loc. Fireste ca, in aceste treisprezece luni, nu am disparut din lumea de zi cu zi; din contra, am dus in continuare o viata normala (in care ma ocup, in principal, de vindecarea Pamantului), cu si mai mult entuziasm.

Mi-am inceput lucrarea in domeniul vindecarii Pamantului, pe la mijlocul anilor ’80, cand prin sculptura mea am creat un fel de acupunctura pentru Pamant, pe care am numit-o litopunctura – cuvantul vine de la lithos („piatra” in limba greaca) si punctura („a strapunge”, din cuvantul latin pungere). A face litopunctura intr-un loc inseamna sa pozitionezi lespezi de piatra cu semne sculptate – pe care le numesc cosmograme – in anumite puncte situate pe liniile geomagnetice ale Pamantului, care sunt echivalente cu punctele de acupunctura ale corpului uman.

Lespedea de piatra este pozitionata in asa fel incat provoaca o rezonanta la nivel energetic, in timp ce cosmograma opereaza la nivel de constiinta – adica la nivel de informatie. Intre anii 1986-89, am implementat cu succes, pentru prima oara, metoda mea de litopunctura, in toata complexitatea sa, pe domeniul castelului Türnich, de langa Cologne, unde am putut ajuta parcul sa se regenereze – desi nivelul extrem de scazut al apei subterane, cauzat de mineritul din acea zona, avusese efecte devastatoare asupra calitatii vietii din acel loc.

Pentru a putea face o astfel de lucrare, a trebuit sa-mi dezvolt sensibilitatea la dimensiunile subtile ale mediului inconjurator. La inceput, eram interesat doar de fenomenele energetice precum nivelurile apei, liniile de legatura intre locurile mistice si centrii energetici ce functioneaza ca niste chakre in corpul Pamantului.

Apoi, am descoperit ca exista si un nivel spiritual al peisajului, compus din structuri geometrice invizibile, care se numesc, de obicei, temple naturale. Am incercat sa prezint legile nivelului spiritual, intr-o carte publicata in 1993, in limba germana, cu titlul: Die Landschaft der Göttin (Peisajul Zeitei). Cartea de fata, despre spirite ale naturii si fiinte elementale, prezinta mai departe aspectul subtil al corpului acestui Pamant – nivelul constiintei.

Cartea se gaseste pe site-ul Editurii ForYou .

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *