Cel mai de succes blogger pe probleme de dezvoltare personala, Steve Pavlina, acum si in Romania
Cele mai bune carti

Cel mai de succes blogger pe probleme de dezvoltare personala, Steve Pavlina, acum si in Romania

AMSTA Publishing aduce in Romania cartea
Dezvoltare personala pentru oameni isteti
a lui Steve Pavlina, recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai de succes blogger pe probleme de dezvoltare personala.

Site-ul sau – www.StevePavlina.com – atrage lunar mai mult de doua milioane de cititori, care ii apreciaza parerile si sfaturile unice.

Cartea Dezvoltare personala pentru oameni isteti dezvaluie adevarul gol-golut referitor la etapele pe care trebuie sa le parcurga fiecare pentru dezvoltarea sa ca fiinta umana.

In ciuda promisiunilor unor rezultate „rapide si usoare“ pe care ti le garanteaza unii specialisti, autoperfectionarea autentica nu este nici rapida, nici usoara. Adevarul este ca munca asidua, curajul si autodisciplina sunt absolut obligatorii pentru obtinerea unor rezultate semnificative – si la care nu ajung sub nici o forma cei care cred ca le pot obtine fara eforturi.

Cele sapte principii universale pentru dezvoltarea ta ca fiinta umana

Vei afla care sunt cele sapte principii universale din spatele tuturor eforturilor depuse pentru dezvoltarea personala (adevarul, iubirea, puterea, uniunea, autoritatea, curajul si inteligenta), dar si metode practice pentru a-ti imbunatati starea de sanatate, relatiile, cariera sau situatia financiara.

Vei descoperi cum:

• Sa devii creatorul constient al propriei tale vieti, in loc sa lasi lucrurile la voia intamplarii.
• Sa te bucuri de o cariera de succes care sa celebreze modul tau de exprimare personala.
• Sa ai o relatie frumoasa, cu un partener compatibil si iubitor.
• Sa te trezesti dimineata motivat, entuziast si plin de energie.
• Sa-ti atingi scopurile prin adoptarea unei rutine zilnice, bazata pe disciplina.
• Sa rezolvi conflictele dintre logica si intuitie, pentru a scoate la suprafata geniul tau interior.
• Sa ai un venit multumitor, oferind servicii de o reala valoare celorlalti.

Prin stilul onest dar extrem de motivant, aceasta carte fascinanta te va ajuta sa explorezi viata intr-un mod curajos, sa te exprimi creativ si sa accepti in mod constient extraordinara ta calatorie ca fiinta umana.

Cartea Dezvoltare personala pentru oameni isteti se poate comanda online la www.amsta.ro.

AMSTA Publishing este o editura care publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale. Nevoile de documentare ale cititorilor nostri sunt importante pentru noi, motiv pentru care monitorizam atent piata editoriala, incercand sa acoperim zonele in care informatia lipseste sau sa aducem un plus de valoare acolo unde este cazul.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *