Uluitoarea putere a emotiilor
Cele mai bune carti

Cartea ,,Vindeca-ti corpul” de Louise L. Hay

Cartea ,,Vindeca-ti corpul” scrisa de Louise L Hay este poate unul dintre cele mai importante elemente de dezvoltare personala si evolutie spirituala, cat si unul dintre cele mai de baza instrumente de care dispunem.

Folosindu-ne de propriile cuvinte care se pot transforma in mod constient in ganduri salvatoare, cartea ,,Vindeca-ti corpul” prezinta importanta afirmatiilor in ceea ce priveste mentinerea unei stari de sanatate optime, cat si in incercarea corpului nostru de a se vindeca prin folosirea constanta a acestora.

Ideea de baza de la care porneste Louise L. Hay in ,,Vindeca-ti corpul” este aceea ca in spatele oricarei afectiuni fizice sau mentale se regaseste o cauza emotionala. Asadar, emotia este cea care da nastere anumitor ganduri si comportamente negative, iar acestea din urma sunt cele care cauzeaza boala.

Dar asa cum gandurile negative ne pot conduce treptat catre aparitia unor boli, asa si afirmatiile pozitive ofera un drum incet, dar sigur catre vindecarea corpului nostru, la toate nivelurile sale.

Toate aceste afirmatii reprezinta de fapt capacitatea creierului nostru de a inlocui vechile tipare cu unele noi, accentuand faptul ca puterea revine intotdeauna momentului prezent. Sa luam un exemplu cu care multi dintre noi ne confruntam in fiecare zi: ameteala. Conform lui Louise L. Hay, cauza probabila a acestei stari este ,,gandirea haotica, nefocalizata, refuzul de a privi realitatea in fata”, iar afirmatia vindecatoare in acest caz este:

,,Sunt profund centrat si impacat cu viata mea. Ma simt in siguranta atunci cand ma bucur de viata.”

Asadar, cartea ,,Vindeca-ti corpul” este sursa palpabila care ne poate trimite catre intelegerea tiparelor negative care au dat nastere unor boli, cat si posibilitate de vindecare.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *