Cartea Terapia cu ingeri de Doreen Virtue
Cele mai bune carti

Cartea ,,Terapia cu ingeri” de Doreen Virtue

Cartea ,,Terapia cu ingeri” scrisa de Doreen Virtue este atat un pas important  in procesul de dezvoltare personala a individului, cat si in cel de evolutie spirituala.

Lasand sa se intrepatrunda lumea fizica, materiala, concreta cu lumea nevazuta a entitatilor superioare, Doreen Virtue prezinta o serie de sfaturi prin care putem deveni receptivi la mesajele pe care ingerii ni le transmit.

Dupa o descriere a arhanghelilor cei mai cunoscuti precum Mihail, Gabriel, Uriel, Rafael, Metatron in care aflam caracteristicile de baza ale acestora si motivul pentru care ii putem invoca in viata de zi cu zi, cartea ,,Terapia cu ingeri” descrie o serie de tehnici prin care ne putem folosi de energia arhanghelilor pentru a intelege si rezolva aspecte ale vietii noastre precum sanatatea, emotiile, protectia, relatiile, abundenta.

Poate ca cea mai importanta informatie regasita in cartea ,,Terapia cu ingeri” este aceea ca ne putem contacta ingerii doar prin simpla invocare a ajutorului lor, dar ca acestia nu intervin in liberul nostru arbitru, deci nu ne pot oferi ajutorul decat daca noi alegem sa il cerem.

Pe langa informatiile pe care Doreen Virtue le expune in urma comunicarii sale cu entitatile din sferele superioare, o buna parte a acestei carti este dedicata experientelor personale pe care diferiti oameni le-au trait atunci cand au invocat ajutorul ingerilor.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *