Cartea ,,Terapia cu ingeri” de Doreen Virtue

Publicat: 13 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Cartea ,,Terapia cu ingeri” scrisa de Doreen Virtue este atat un pas important  in procesul de dezvoltare personala a individului, cat si in cel de evolutie spirituala.

Lasand sa se intrepatrunda lumea fizica, materiala, concreta cu lumea nevazuta a entitatilor superioare, Doreen Virtue prezinta o serie de sfaturi prin care putem deveni receptivi la mesajele pe care ingerii ni le transmit.

Dupa o descriere a arhanghelilor cei mai cunoscuti precum Mihail, Gabriel, Uriel, Rafael, Metatron in care aflam caracteristicile de baza ale acestora si motivul pentru care ii putem invoca in viata de zi cu zi, cartea ,,Terapia cu ingeri” descrie o serie de tehnici prin care ne putem folosi de energia arhanghelilor pentru a intelege si rezolva aspecte ale vietii noastre precum sanatatea, emotiile, protectia, relatiile, abundenta.

Poate ca cea mai importanta informatie regasita in cartea ,,Terapia cu ingeri” este aceea ca ne putem contacta ingerii doar prin simpla invocare a ajutorului lor, dar ca acestia nu intervin in liberul nostru arbitru, deci nu ne pot oferi ajutorul decat daca noi alegem sa il cerem.

Pe langa informatiile pe care Doreen Virtue le expune in urma comunicarii sale cu entitatile din sferele superioare, o buna parte a acestei carti este dedicata experientelor personale pe care diferiti oameni le-au trait atunci cand au invocat ajutorul ingerilor.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *