Cartea ,,Relatiile si legea atractiei” de Esther si Jerry Hicks
Cele mai bune carti

Cartea ,,Relatiile si legea atractiei” de Esther si Jerry Hicks

Cartea ,,Relatiile si legea atractiei” reprezinta o incursiune in unul dintre cele mai ravnite, controversate si totodata fascinante aspecte de dezvoltare personala: relatiile.

Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu legea atractiei, aceasta carte prezinta princiiple de baza ale legii atractiei si modalitatea in care o putem folosi in ceea ce priveste relatiile noastre. Iar prin relatii intelegem atat legaturile primare, de baza, legate inca din copilarie prin intermediul familiei, cat si relatiile cu un partener de viata.

Aflam astfel ca relatiile si legea atractiei au un numitor comun: gandurile noastre.

Pornind de la ideea ca orice forma-gand este surprinsa de Universul care ne inconjoara pentru ca intr-un tarziu sa se materializeze, suntem ghidati sa incepem acest proces de vindecare prin a ne reaminti tiparele si gandurile care ne-au marcat in copilarie pentru a ajunge sa traim ceea ce suntem astfel.

Intorcandu-ne pe firul timpului, ne putem intreba daca anumite ganduri care ne-au urmarit copilaria au ajuns sa devina realitate. Daca raspunsul este afirmativ, atunci aceasta este cea mai simpla modalitate in care legea atractiei a ales sa se manifeste in viata noastra.

Pornind de la cele mai sus exprimate, cartea ,,Relatiile si legea atractiei” se prezinta sub forma de intrebare-raspuns, reusind sa prezinte invataturile lui Abraham legate de deferite aspecte de la obtinerea unui partener perfect la devenirea unui partener perfect, de la diferite elemente legate de sexualitate la crearea unor relatii pozitive intre parinti si copii ajungand chiar relatia cu noi insine careia ii este dedicata un intreg capitol referitor la aprecierea de sine.

Asadar, cartea ,,Relatiile si Legea Atractiei” ne poate fi un adevarat invatator in ceea ce priveste manevrarea gandurilor noastre si capacitatea de a reusi sa le discernem pentru a reusi sa cream universul pe care ni-l dorim.
O POTI CUMPARA SI TU

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *