Cartea ,,Relatiile si legea atractiei” de Esther si Jerry Hicks

Publicat: 18 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Cartea ,,Relatiile si legea atractiei” reprezinta o incursiune in unul dintre cele mai ravnite, controversate si totodata fascinante aspecte de dezvoltare personala: relatiile.

Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu legea atractiei, aceasta carte prezinta princiiple de baza ale legii atractiei si modalitatea in care o putem folosi in ceea ce priveste relatiile noastre. Iar prin relatii intelegem atat legaturile primare, de baza, legate inca din copilarie prin intermediul familiei, cat si relatiile cu un partener de viata.

Aflam astfel ca relatiile si legea atractiei au un numitor comun: gandurile noastre.

Pornind de la ideea ca orice forma-gand este surprinsa de Universul care ne inconjoara pentru ca intr-un tarziu sa se materializeze, suntem ghidati sa incepem acest proces de vindecare prin a ne reaminti tiparele si gandurile care ne-au marcat in copilarie pentru a ajunge sa traim ceea ce suntem astfel.

Intorcandu-ne pe firul timpului, ne putem intreba daca anumite ganduri care ne-au urmarit copilaria au ajuns sa devina realitate. Daca raspunsul este afirmativ, atunci aceasta este cea mai simpla modalitate in care legea atractiei a ales sa se manifeste in viata noastra.

Pornind de la cele mai sus exprimate, cartea ,,Relatiile si legea atractiei” se prezinta sub forma de intrebare-raspuns, reusind sa prezinte invataturile lui Abraham legate de deferite aspecte de la obtinerea unui partener perfect la devenirea unui partener perfect, de la diferite elemente legate de sexualitate la crearea unor relatii pozitive intre parinti si copii ajungand chiar relatia cu noi insine careia ii este dedicata un intreg capitol referitor la aprecierea de sine.

Asadar, cartea ,,Relatiile si Legea Atractiei” ne poate fi un adevarat invatator in ceea ce priveste manevrarea gandurilor noastre si capacitatea de a reusi sa le discernem pentru a reusi sa cream universul pe care ni-l dorim.
O POTI CUMPARA SI TU

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *