Cartea Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael
Cele mai bune carti

Cartea “Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael”

,,Minunile vindecatoare ale Arhangelului Rafael” scrisa de Doreen Virtue face parte din colectia de dezvoltare personala ce este binevenita in biblioteca fiecaruia dintre noi.

Recunoscuta pentru comunicarea cu entitatile superioare, Doreen Virtue dedica in totalitate aceasta carte Arhanghelului Rafael, cel care actioneaza in domeniul vindecarii, dar si in cel al calatoriilor si iubirii.

,,Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael” prezinta o serie de experiente care in ochii unora pot parea mai mult sau mai putin obisnuite, demonstrand faptul ca atunci cand prezenta arhanghelului este solicitata, ajutorul oferit de acesta nu intarzie sa apara.

Astfel, sunt prezentate atat exemple ale unor oameni care au avut nevoie de ghidarea arhanghelului in ceea ce priveste domeniul vindecarii, iar ,,beneficiarii” au fost atat pacienti carora li se ameliorau durerile sau dispareau in totalitate (este prezentat chiar si un caz in care solicitarea ajutorului entitatii a determinat ca o operatie sa nu se mai realizeze din simplul motiv ca vindecarea avusese loc), cat si doctori, asistente, terapeuti sau alte persoane care lucreaza in domeniul medical pentru a avea grija de persoanele cu care interactioneaza.

Nici categoriile legate de calatorii si iubire nu sunt neglijate, iar exemplele din carte sunt pe masura, prezenta arhanghelului fiind evidenta in aceste momente.

,,Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael” prezinta cazuri de vindecare instantanee, in care credinta si increderea oamenilor de a se lasa in voia gratiei divine sunt primii pasi catre regasirea conexiunii cu noi insine, insa pe de alta parte, aceasta carte ne reaminteste ca nu intotdeauna o vindecare este posibila, la mijloc existand o serie de factori stiuti sau nestiuti care nu permit acest lucru.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *