Cartea ,,Iertarea” de Gerald G. Jampolsky

Publicat: 14 februarie 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

Cartea ,,Iertarea – cea mai mare putere vindecatoare” de Gerald G. Jampolsky aduce in prim planul procesului de dezvoltare personala poate unul dintre cele mai ravnite, greu de realizat si controversate concepte, acela al iertarii.

Dincolo de conceptele teoretice in care se incadreaza aceasta carte, dincolo de cautarea radacinilor iertarii si de regasirea acestora in elementul care se poate transforma deseori in cel mai mare obstacol care este mintea, cartea ,,Iertarea – cea mai mare putere vindecatoare”prezinta si o serie de tehnici practice prin care ne putem insusi intr-o masura mai mica sau mai mare aceasta caracteristica.

Pe langa principalele 20 de motive pentru care refuzam sa iertam, un capitol al acestei carti este dedicat in totalitate inlaturarii obstacolelor in ceea ce priveste iertarea propriei fiinte si a celor din jur.

Iata cateva citate regasite in aceasta carte:

,,Iertarea inseamna sa renunti la toate neimplinirile trecute si la dorinta de a fi avut un trecut mai bun.”

,,Nu poti decat fie sa ierti in totalitate, fie sa nu ierti deloc.”

,,Este mai usor sa ierti daca optezi pentru a nu te mai crede o victima.”

Cartea ,,Iertarea” ne aduce inainte toate in fata cu noi insine, cu propriile convingeri si temeri, cu propriile dorinte si angoase, prezentandu-ne o modalitate putem incerca sa ne eliberam de emotiile negative in masura in care ne permitem acest lucru.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *