Cartea ,,Emotiile. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama” de Osho

Publicat: 12 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

In procesul de dezvoltare personala pe care il parcurgem, emotiile reprezinta elementul care poate determina natura suisurilor si coborasurilor noastre. Cartea ,,Emotiile. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama” este una dintre acele lucrari in care Osho ne reaminteste ca inainte de a fi vindecate, emotiile au nevoie sa fie acceptate.

Desi el prezinta o serie de tehnici concrete prin care ne putem elibera de emotii negative precum mania, gelozia si teama, cheia de a ajunge in acest punct este de a le privi in ochi si de a le da voie sa se manifeste in fiinta noastra.

Conform lui Osho, emotiile ajung sa ne stapaneasca deoarece nu le exprimam la momentul oportun, acesta fiind motivul pentru care ajungem sa le reprimam si sa le scoatem la suprafata in contexte in care nu ne-am dori acest lucru.

Cartea ,,Emotiile. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama” ne ofera o invitatie pe care o putem primi sau nu de a invata sa ne exprimam emotiile intr-un mod sanatos si firesc in acelasi timp. De exemplu, Osho ne indeamna ca atunci cand suntem furiosi, sa gasim momentul potrivit si manifestarea cea mai potrivita a acestei emotii, nu sa ne descarcam intreaga furie pe prima persoana care ne iese in cale.

Incercarea de a ne intelege emotiile poate ramane doar la un stadiu de incercare daca nu actionam in aceasta directie.Cartea aceasta reprezinta insa pasul urmator pe care il putem realiza dupa ce am hotarat sa ne privim emotiile ca un invatator care ne poate oferi cele mai mari lectii, nu ca pe un dusman care va fi distrus cu brutalitate.

Poti cumpara cartea EMOTIILE din libraria online elefant.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *