carte educa ti copilul cunoscand trasaturile sale psihoastrologice
Cele mai bune carti

Carte: Educa-ti copilul cunoscand trasaturile sale psihoastrologice!

carte educa ti copilul cunoscand trasaturile sale psihoastrologice
carte educa ti copilul cunoscand trasaturile sale psihoastrologice

Cartea Educa-ti copilul cunoscand trasaturile sale psihoastrologice!, de Cristiana Alexandra Levitchi, psiholog clinician, psihoterapeut, aparuta la Editura Ascendent 2008 (www.edituraascendent.ro), face parte din colectia Ascendent psihologic.

In acest univers in care traim cu totii nimic nu este intimplator. Totul din aceasta lume are o influenta asupra noastra (de la cultura si societatea in care traim, la parintii si bunicii nostri). Puteti alege sa credeti sau nu in astrologie sau orice altceva.

Nu va asteptati sa gasiti in aceste carti descrierile tipice ale semnelor dvs., ci o corelatie cred eu ingenioasa intre semnele zodiacale si elemente din psihologie (temperamente, personalitati, comportamente, tipuri de inteligente.) Cine este interesat de astrologie poate gasi o expicatie psihologica a zodiei sale sau a persoanelor cunoscute, cine este interesat de psihologie gaseste elemente inedite cu privire la personalitate si comportamente.

Cartile se gasesc pe site-ul editurii – www.edituraascendent.ro (cu reducere – daca cumparati mai multe carti) si in librarii.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *