Carmen Harra: Cele 11 Principii eterne

Publicat: 12 septembrie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

La editura ForYou a aparut o noua carte scrisa de Carmen Harra, Cele 11 Principii eterne, care ofera o viziune completa asupra principiilor care guverneaza viata noastra.

Cartea este extrem de interesanta si il ajuta pe cititor sa-si reaseze gandirea intr-un mod mai mult decat benefic si foarte util. Ca intotdeauna, autoarea se dovedeste a fi un extraordinar doctor al sufletelor!

“Cartea Cele 11 Principii eterne este dedicata tuturor celor care doresc sa avanseze in viata si sa ajunga la destinatia finala – la Dumnezeu. Universul este condus de sus, iar cartea va va ajuta sa intelegeti cat de uniti sunteti, cu adevarat, cu Divinitatea. Tuturor cititorilor mei, le spun VA IUBESC!”
Carmen Harra

Iata mai jos un fragment din carte:

“Mintea noastra e un instrument minunat cu care putem sa intelegem lumea, insa o folosim intr-un mod foarte limitat. Ne-am convins ca lumea simturilor, in care suferim durere si boala si ne vedem corpurile imbatranind, este singura realitate – dar nu este asa. Exista o realitate mai vasta, care functioneaza dupa un set foarte diferit de reguli: acesta este taramul lui Dumnezeu.

Ca sa ne ajute sa intelegem cele doua lumi – cea invizibila si cea vizibila, cea Divina si cea facuta de om, Dumnezeu ne-a dat doua parti ale creierului. Emisfera dreapta este sediul intuitiei si zona in care sunt create visele, pe cand partea stanga a creierului este implicata in cele mai multe dintre procesele noastre de gandire si ratiune. Partea stanga a creierului nostru intelege lumea simturilor, pe cand partea dreapta ne permite sa percepem ca realitatea e mai mult decat putem sa vedem, sa auzim, sa simtim, sa mirosim sau sa atingem.

Fiecare dintre cele doua lumi, cea facuta de om si cea Divina, isi are propriul set de reguli.

Cu totii am avut experienta trezirii dintr-un vis foarte viu, intrebandu-ne cum a putut mintea noastra sa creeze o poveste asa de ciudata. Visele sfideaza regulile logicii, care sunt legile realitatii noastre obisnuite. Atunci cand visam, se poate sa fim capabili sa zburam sau sa fim transportati dintr-o data de pe varful unui munte intr-un autobuz, in oras. O persoana care a murit demult poate sa fie inca in viata, sau putem sa ne visam din nou ca si copii. Ceea ce se intampla in lumea visului pare sa fie perfect logic, pana ce ne trezim. Taramul viselor este o realitate foarte diferita. Traim in conformitate cu regulile acelei lumi atunci cand ne aflam acolo, iar dimineata, cand deschidem ochii, revenim la legile lumii fizice.

In viata noastra de zi cu zi, urmam multe reguli care sunt perfect logice pentru noi si care par sa ne asigure ordinea si siguranta. Atunci cand intalnim legile realitatii Divine, se poate sa fim tulburati, deoarece, adesea, principiile acestea contrazic legile noastre omenesti, perceptiile si retetele noastre de succes si fericire.

Cum putem sa atragem ceea ce dorim (aceasta fiind promisiunea Principiului etern al atractiei) fara sa lucram din greu, ca sa dobandim acel lucru?

Cum sa credem ca viata noastra e plina de bogatii (lucru care este adevarat, conform Principiului etern al abundentei), daca ne chinuim sa ne platim facturile?

Cum putem sa ne iubim dusmanii (si conform Legii iubirii, aceasta este treaba noastra) si – in loc sa?- judecam si sa-i pedepsim – sa-i iertam (lucru pe care trebuie sa-l facem, conform Legii karmei si Legii iubirii)?

Principiile eterne, sau legile Divine, ne tulbura pentru ca nu le intelegem. Am fost invatati regulile acestei lumi. Nu fura, caci vei fi pedepsit; munca sarguincioasa si perseverenta sunt intotdeauna recompensate cu succes si fericire – si asa mai departe. Pentru ca nu cunoastem legile Divine, nu vedem taramul lui Dumnezeu.

Ne simtim pierduti, instrainati si deconectati de Sacru. Ne este teama de moarte si de suferinta si vrem cu disperare sa credem ca, daca facem totul cum trebuie, daca jucam dupa regulile pe care le-am creat, o sa ne fie bine. Apoi apare o criza – si e ca si cum ni s-ar cutremura pamantul sub picioare. Ne pierdem simtul sigurantei.

Ca sa facem din lume un loc mai putin inspaimantator si nu atat de imprevizibil, inventam reguli, religii, dogme si legi care sa ne protejeze. Aceste legi par sa functioneze destul de bine, in cea mai mare parte a timpului, insa ele creeaza o lume care este cu mult inferioara paradisului in care am putea sa traim, daca am functiona aliniati la sacrele principii eterne.

Trebuie sa incetam sa ne mai gandim ca noi putem sa organizam realitatea mai bine si ca suntem mai buni la creat armonie si frumusete, decat Dumnezeu!

Despre autoare:

„Carmen Harra este o femeie de mare intelepciune, talentata si cu o capacitate profunda de a face conexiuni. Entuziasmul pe care il are pentru viata, alaturi de marile ei puteri metafizice, o fac o adevarata forta a naturii.”
Arielle Ford, autoare a cartii Hot Chocolate For The Mystical Soul

„Dr. Carmen Harra este unul dintre consilierii cu cel mai minunat talent de pe planeta. Aptitudinile sale de prognozare si acuratetea ei sunt neegalate. Toate cartile dr. Harra sunt pline de viziuni si adevaruri profunde.”
Jon Sweeney, fondator al terapiei coerentei.

Puteti gasi aceasta carte pe site-ul editurii ForYou:
www.editura-foryou.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *