Solstițiul de iarnă, 21 decembrie 2021: întuneric și lumină

Publicat: 19 decembrie 2021
Comentarii: Fără răspunsuri

În emisfera Nordică, 21 decembrie marchează solstițiul de iarnă și noaptea neagră a sufletului.

Solstițiul de iarnă reprezintă o ocazie să onorăm întunericul, să mergem în interior să reflectăm și să ne hrănim din interior înspre exterior.

Solstițiul de iarnă și ciclicitatea vieții

Natura ne oferă întotdeauna semne de energie cosmică. Urmând ritmurile și ciclurile Mamei Pământ, putem aduce în armonie și echilibru starea noastră de a fi.

Poate că trebuie să ne permitem să vedem cine suntem cu adevărat fără să fugim, fără să ne ascundem în emoții și fără să ne judecăm.

Întuneric și potențial

A onora întunericul înseamnă a onora profunzimea a cine suntem și faptul că avem părți din noi pe care lumina încă nu le-a atins.

A celebra întunericul înseamnă a celebra sămânța de potențial care trăiește în noi. Înseamnă a hrăni semințele potențialului nostru și a le da timp să crească în întuneric, pentru a putea să le aducem în lumină, la momentul potrivit.

În timpul solstițiului de iarnă, este timpul să călătorim pe pământul propriului suflet și să simțim ce anume are nevoie de îngrijire. Este momentul să mergem în interior, să ne ajutăm mintea să tacă și să hrănim în noi locul în care sufletul ne întâlnește corpul.

Uneori, ne simțim confortabili să fim noi înșine doar în întuneric. Când ne aflăm prea mult în lumină, ne putem simți prea expuși și putem simți că trebuie să acționăm sau să fim într-un anumit fel.

Când luminile se sting și suntem doar noi, singuri cu gândurile noastre, atunci putem să ne scufundăm în esența noastră și să ieșim la lumină în adevărul a cine suntem. Acum, la solstițiul de iarnă este momentul să ieșim de sub lumina reflectoarelor și să stăm cu noi înșine și adevărul nostru.

Nu e nevoie să explicăm acest adevăr nimanui. Nu avem nevoie să ne identificăm sentimentele sau să le scriem pentru a le analiza. Trebuie doar să stăm cu ele și să le permitem să fie.

E nevoie să lăsăm judecățile minții și să ne permitem să simțim cu puterea inimii. Când stăm în întuneric și ne permitem să fim, ce sentimente ies la suprafață? Ce disconfort iese la lumină? Ce se întâmplă când doar ne permitem să fim?

De aici, putem să ne găsim punctul de liniște pentru a păși într-o putere nouă și în adevărul a ceea ce suntem cu adevărat.

Întuneric și lumină

În emisfera sudică este solstițiul de vară. În partea celalaltă de lume, este momentul ca lumina să strălucească.

Putem experimenta ambele energii în același timp, pe aceeași planetă. Pentru că, de fapt,  nu există separare între aceste energii, ele făcând parte din același ciclu.

Indiferent unde trăiești, solstițiul este un moment magic pentru a avea grijă de nevoile tale, a te hrăni și a te sprijini pe tine așa cum ai nevoie acum, pentru a merge mai departe.

Este și momentul să celebrezi sfârșitul anului și cât de departe ai ajuns în călătoria ta. Sufletul, corpul și mintea au trecut prin anul acesta și sunt acum mai puternice și mai înțelepte. Este ceva ce merită celebrat.

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *