semnificația spirituală a lui 12/12
Astrologie

Semnificația spirituală a portalului 12/12

În ziua de 12 ale lunii a 12-a din acest an, se activează codul numerologic 1212 care ne va ajuta să ridicăm frecvența corpului nostru de lumină, să accesăm tărâmuri înalte de conștiență și să închidem un ciclu mare în viețile noastre.

12 este un număr puternic în numerologie. Reprezintă integritatea și energia de complet și desăvârșit.

În 12 decembrie se deschide un portal pe care îl vom simți diferit, în funcție de cât de sensibili suntem. Acest portal aduce un plus de conștiență exact în zonele din viețile noastre în care aveam nevoie. Astfel, putem pregăti mai bine anul care vine, lăsând în urmă tiparele în care am ținut multă energie blocată. Acum ne putem conecta mai mult cu dimensiunile înalte ale Sinelui, cu divinitatea din noi și putem să conștientizăm mai mult faptul că ne aflăm într-o călătorie colectivă.

Uneori, doar atunci când atingem sfârșitul unui ciclu, putem înțelege cu adevărat călătoria. Iar numărul 12 aduce sentimentul de încheiere și de accesare a imaginii de ansamblu iar în ziua 12 din luna 12 toate acestea se intensifică.

12/12 reprezintă codul numerologic 333. 333 este un număr angelic care reprezintă exprimarea adevărului, sinceritatea cu sine și cu alții și comunicarea din Adevăr. 333 are o vibrație similară numărului 9, care este numărul finalurilor.

Putem folosi această energie pentru a ne conecta cu adevărul într-un fel care aduce vindecare, eliberare și încheiere.

În 12/12 putem să ne menținem o frecvență ridicată a câmpului și să ne activăm corpul de lumină cu mai multă ușurință. Asta ne permite să privim la evenimentele din viața noastră dintr-o stare înaltă de conștiență.

Pentru a ancora energia portalului 12/12, poți încerca meditația de mai jos:

1.) Găsește-ți o poziție confortabilă.

2.) Închide ochii și respiră de 12 ori pentru a-ți calma mintea.

3.) Vizualizează partea de sus a corpului înconjurată în lumina unei piramide energetice. Vizualizează piramida îndreptată în sus spre cer, conectându-ți corpul cu tărâmurile înalte.

4.) Atunci când începi să simți puterea acestei piramide, vizualizează altă piramidă în partea de jos a corpului tău, arătând spre Mama Pământ. Vizualizează lumina acestei piramide, înconjurând partea de jos a corpului și conectându-te cu planeta.

5.) Când și această piramidă este puternică, rămâi cu această imagine pentru alte 12 respirații.

6.) Imaginează-ți vârful piramidei învârtindu-se în sensul acelor de ceas și baza piramidei învârtindu-se în sens invers acelor de ceas.

7.) Observă acest sentiment și observă sentimentele și senzațiile din corpul tău. Rămâi acolo pentru 21 de respirații sau pentru atât cât consideri necesar.

8.) Când ești pregătit să închizi meditația, vizualizează lumina piramidei micșorându-se și mutându-se mai aproape de corp, până când corpul tău absoarbe complet lumina.

9.) Respiră de 12 ori și începe să-ți miști degetele.

10.) Ridică-te și scutură-ți corpul. Bea un pahar cu apă pentru a ajuta la curățarea și echilibrarea energiei.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *