Semnificația spirituală a echinocțiului de toamnă: 22 septembrie 2021

Publicat: 21 septembrie 2021
Comentarii: 2 Răspunsuri

Echinocțiul marchează începutul energiei Balanței și mijlocul anului astrologic. Energia începe să se miște într-o noua direcție. Acum este perioada metamorfozelor. Energia tranziției era sacră pentru strămoșii noștri, care onorau această perioadă ca un moment de schimbare și de pregătire pentru ceea ce vine.

La echinocțiu, noaptea e egală cu ziua iar simbolistica Balanței ne readuce la ideea de echilibru în viețile noastre. Acum e momentul să ne scanăm cu atenție mintea, corpul și sufletul. Unde e nevoie să creăm echilibru? E momentul să vedem ce ne sprijină, ce ne ia din energie și apoi să creăm echilibru prin a elibera energiile vechi și a primi energie nouă.

Echilibrul dintre a primi și a da energie este o temă cu care putem lucra la acest echinocțiu, cu ajutorul naturii. În zilele din preajma Echinocțiului, liniile ley și gridul Pământului sunt în rezonanță, punându-ne în conexiune cu energiile vindecătoare ale Mamei Pământ. Acum e momentul să ne împământăm precum copacii, să ne lăsăm mângâiate inimile de briza toamnei, să ne încremenim gândurile pentru a ne bucura ochii de toate culorile naturii.

Marte va fi foarte activ acum, aducând putere și motivație. Primim astfel sprijin să ne învingem fricile, să facem salturi mari, care necesită curaj și să aducem acțiune în proiecte și planuri vechi. Pentru că Marte ne cere să ne mișcăm. Când suntem sub influența lui, dacă rămânem pe loc prea mult timp, devenim frustrați. Așa că suntem nevoiți să acționăm, indiferent ce avem de făcut.

Alături de Marte, mai există o planetă activă – MakeMake. Fiind Dumnezeul creator în mitologia Rapa Nui din Easter Island, reprezintă fertilitatea și conexiunea cu natura.  

În astrologie, MakeMake indică nevoia de a onora și a ne proteja mediul înconjurător. Cum putem să creăm un mediu înconjurator echilibrat care să ne hrănească sufletul? Cum ne putem asigura că acest mediu înconjurător este în armonie cu nevoile naturii și nu lucrează împotriva ei?

MakeMake lucrează la nivele subtile, aducând la suprafață lucruri la nivel subconștient. Pentru a ne conecta cu înțelepciunea MakeMake, e nevoie să petrecem timp în meditație. Insula Rapa Nui care se află în Oceanul Pacific este un loc unde se pot simți printre cele mai concentrate energii cosmice pe planetă. Insula este cunoscută pentru statuile Moai care cântăresc 14 tone fiecare și sunt învăluite de mister. Poate că energia MakeMake este un reminder să onorăm tradițiile, strămoșii și rădăcinile acestei Planete. Să ne aducem aminte de magia și misterele care ne înconjoară la fiecare pas aici pe Pământ. Și să ne conectăm la energiile pământului pentru a crea, a naște idei noi și aventuri fascinante în această viață.

La acest echinocțiu, e important să ne petrecem timp onorând propria intenție de creație. Să reflectăm asupra trecutului, știind în același timp că puterea noastră reală stă în momentul prezent. Și de aici să cream echilibru și armonie în viață.

Să ne dăm permisiunea să creăm o viață frumoasă, indiferent de circumstanțe. Puterea este în mâinile noastre, atunci când știm să o folosim spre binele mai înalt.

Echinocțiul este momentul de putere care ne conectează la întreaga natură și ne amintește că suntem parte dintr-un Univers mult mai mare. Să ne acordăm la aceste energii și să le folosim. Să le permitem să ne arate calea.

Sursa: foreverconscious.com

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *