Ritual de Lună Plină în Leu, 28 ianuarie 2021

Publicat: 27 ianuarie 2021
Comentarii: Fără răspunsuri

Ritual de Lună Plină

Ritualurile reprezintă un spațiu de legătură între dimensiuni și o modalitate inteligibilă pentru mintea noastră, prin care putem aduce energii spirituale în viața de zi cu zi. Din momentul în care deschidem spațiul pentru un ritual, magia începe să lucreze, în moduri invizibile. Sacrul coboară în materie și transformarea poate începe. Ritualurile pot marca momente importante din viața noastră. Luna plină este un astfel de moment ciclic, pe care îl putem celebra printr-un ritual. Iată mai jos o idee de ritual pentru luna plină de mâine.

Prima Luna Plină a anului este în semnul Leului, în 28 ianuarie. Avem multă energie activă la această lună plină, ca și cum toate lucrurile cu care am avut de-a face în ultimele luni vor atinge un punct culminant.

Este foarte important acum să curățăm, să încărcăm și să protejăm spațiul nostru personal. Iată mai jos un ritual care să ne ghideze.

Pentru acest ritual, vom avea nevoie de:
– instrumente de purificare (bețisoare, uleiuri, baghete aromatice)
– un borcan de sticlă gol
– un pahar cu apă
– postit-uri

Îndrumări:

Începe prin a-ți curăța aura cu bețișoare, palo santo, orice ai la îndemână. Curăță apoi camera, tot ce ai împrejur și casa. La curățarea aurei, spune următoarea invocație.

“Este momentul să eliberez trecutul și să dau drumul greutăților care m-au ținut încarcerat. Totul este eliberat acum. Îmi chem puterea înapoi. Îmi chem Sinele meu adevărat. Chem înapoi toate părțile din mine care au fost pierdute.  Fie să se întoarcă la mine acum. Sunt întreg. Sunt vindecat. Am toată puterea la mine. Mă iubesc.”

Când îți cureți casa, spune urmatoarea invocație: 

“Iubirea din mine și din jurul meu umple tot spațiul cu calm, pace și liniște. Spațiul meu este protejat de iubirea mea.Totul este protejat de iubirea mea. Sunt în siguranță să fiu eu însămi în acest spațiu în care doar iubirea există.”  

Pe fiecare post-it scrie ceva ce vrei să eliberezi. Apoi, pune postit-urile în borcanul gol. Pune apa din pahar peste hârtiile pe care ai scris ce vrei să eliberezi. Spune urmatoarea invocație:

“Prin apa care curge acum, se curăță toate energiile pe care vreau să le eliberez. Fie ca totul să se transforme. Să se transmute orice negativitate, orice tipar care mă ține blocat, orice nu este aliniat cu binele meu mai înalt.

După ce ai pus toată apa în borcan, închide capacul și scutură borcanul. Repetă de trei ori: “Curăț, eliberez și încredințez Universului toată energia care se află aici.”

Acum poți spune o rugăciune, o mantră poți asculta o melodie care te conectează la Sursă. Lasă borcanul afară, sub lumina Lunii Pline. Dimineața, aruncă apa pe pământ și arde hârtiile.

Adaptare: https://foreverconscious.com/leo-full-moon-ritual-january-2021/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *