Astrologie

Portalul Leului: 8 august 2023

Portalul Leului reprezintă deschiderea unei porți galactice care aduce energie de înaltă frecvență în ființele noastre, permițându-ne să renaștem într-o nouă energie conectată la Mama Pământ. Această energie de înaltă frecvență poate fi folosită pentru a ne deschide centrii energetici, a ne ridica nivelul de conștiință și a ne îmbunătăți capacitatea de a primi insight-uri despre viața noastră și procesele noastre interioare de vindecare.

Cum este activat Portalul Leului?

Portalul Leului este activat de steaua Sirius si are loc de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august.

Sirius este considerat Soarele nostru spiritual. Răsăritul și întoarcerea lui Sirius au fost văzute de astrologii antici ca renaștere a energiei noastre spirituale și a energiei spirituale a planetei. Apariția lui Sirius a corespuns și cu sezonul ploios și cu inundarea Nilului, susținând și mai mult această idee de renaștere prin ploaia hrănitoare. Unele culturi au folosit apariția lui Sirius pentru a semnifica începutul noului an.

Sirius este una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cer și este cunoscut sub numele de Soarele nostru spiritual. În timp ce Soarele nostru pământesc luminează lumea noastră fizică, Soarele nostru spiritual luminează adevărul sufletului nostru atemporal. Anticii erau în acord cu ritmurile lui Sirius, și credeau că aceasta este poarta spre cer și casa ființelor cu vibrații superioare. Ei credeau că energia lui Sirius poartă o înțelepciune foarte avansată pe care o putem folosi ori de câte ori prezența lui Sirius era puternică pe cer.

În timp ce Soarele nostru este responsabil pentru a radia viață pentru corpurile noastre fizice, Sirius este responsabil pentru a radia viața pentru corpurile noastre spirituale. Acesta este motivul pentru care deschiderea Portalului Leului poate aduce treziri și ne poate ridica conștiința la un nou nivel.

În astrologia modernă, Sirius este asociat cu libertatea și tehnologia avansată.

Ce semnificație are 8/8?

88 în numerologie reprezintă infinitul și activarea ADN-ului, permițându-ne să luăm această energie Sirius și să o infuzăm în miezul ființei noastre. De asemenea, putem debloca și îmbunătăți memoria celulelor noastre, permițându-ne să aducem mai multă vindecare, pace și iubire în ființa noastră.

Corpul nostru este în mare parte apă și milioane de aceste cristale de apă trăiesc în noi. Putem folosi această energie a Portalului Leului pentru a ne asigura că cristalele noastre vibrează armonios și sunt întregi și complete în structura lor. Numărul 8 reprezintă, de asemenea, infinitul – sufletul infinit care suntem și călătoria infinită pe care o facem.

De ce se numește Portalul Leului?

Înălțarea lui Sirius, pe care astrologii antici au celebrat-o drept renașterea Spiritului, se întâmplă să aibă loc chiar în inima sezonului Leului. Pe 8 august, Soarele trece de 15 grade de Leu, care se află la jumătatea zodiacului. Atingerea acestui punct de jumătate înseamnă, de asemenea, punctul de mijloc dintre solstițiul din iunie și echinocțiul din septembrie. Atingerea acestui punct de jumătate se spune că subțiază vălul dintre tărâmul spiritului și „lumea 3D”.

Pentru ce putem folosi energia Portalului Leului?

Energia Portalului Leului este puternică și o putem folosi pentru a sărbători renașterea energiei noastre spirituale. Putem folosi Portalul Leului pentru a chema înapoi toate părțile din sufletul nostru care s-au pierdut pe parcurs. Putem folosi Portalul Leului pentru a vă renaște energia și pentru a vă simți bine în interiorul corpului.

Iată câteva lucruri pe care ne putem stabili intenția de a experimenta în cadrul Portalului Leului:

  • Vindecări ale inimii: Portalul Leului activează chakra inimii. Rănile vechi sau chiar actuale ale inimii pot ieși la suprafață pentru vindecare. Ne putem simți în sfârșit eliberați de orice durere sau tristețe care ne-a împovărat inimile.
  • Trezirea celui de-al treilea ochi: portalul leului activează și chakra celui de-al treilea ochi. S-ar putea să ne simțim mai intuitivi sau să învățăm ceva nou despre felul în care intuiția ne vorbește. Intuiția noastră va fi probabil puternică și dacă acest lucru este ceva cu care vrem să lucrăm mai mult, acest portal este un moment excelent pentru a începe.
  • Deschideri de chakre superioare: avem șapte chakre principale sau centri energetici în corpul nostru, avem și sute de chakre mai mici, mai sensibile , care pot fi activate și trezite în timpul portalului. Acest lucru ne ajută să accesăm o nouă înțelepciune și o cunoaștere spirituală superioară.
  • Descărcări psihice: cu energia vibrațională înaltă de la Sirius care ne arată drumul, este mai probabil să primim semne care pot veni prin visele, viziunile, ghizii spirituali și îngerii noștri sau pur și simplu auzind lucruri în timp ce ne aflăm într-o stare de relaxare. Meditația și scrierea automată sunt modalități excelente de a vă deschide la această energie și de a primi îndrumare.
  • Semne: anticii credeau că Sirius găzduiește îngerii și ființe de altă lume. Sub energia acestui portal avem mai multe șanse să primim mesaje, vise, semne și vizite de la cei dragi care au murit și de la ghizii noștri spirituali și îngerii păzitori.
  • Libertatea: una dintre cele mai puternice vibrații de la Sirius este această energie a libertății. Ideea este că Soarele nostru pământesc luminează această lume fizică care este o iluzie. Dar Sirius ne luminează sufletul și corpurile spirituale, care este adevărul. Înțelegând acest lucru, dobândim un sentiment de libertate.
  • Pace: Sirius are și vibrații foarte pașnice, așa că petrecerea timpului în natură și meditație este o modalitate excelentă de a profita de această energie pașnică și de a o folosi pentru vindecarea și restabilirea minții, corpului și sufletului.
  • Tehnologie: Sirius este, de asemenea, asociat cu o tehnologie foarte avansată. Dacă aveți o nouă inovație tehnologică sau doriți să începeți un site web, blog, aplicație sau orice altceva legat de tehnologie, aceasta ar fi o energie grozavă de folosit în avantajul dvs.
  • Creativitate: Portalul Leului este, de asemenea, un moment extrem de creativ și oportunitatea perfectă de a încerca un nou proiect creativ sau de a acționa într-un proiect creativ pe care ai căutat să-l demarezi.

Energia Portalului Leului ne poate conecta cu cerul cosmic, cu frecvențele galactice, cu ființele de dimensiuni superioare și cu propria noastră intuiție. De asemenea, poate activa vindecarea inimii, extinderea înțelepciunii spirituale și ne poate ajuta să ne trezim la adevăratul nostru potențial.

Adaptare: foreverconsicous.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *