Pluto în Vărsător, 23 martie 2023: Nașterea lumii noi

Publicat: 22 martie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Pluto în Vărsător

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale vieții noastre are loc pe 23 martie 2023. Este un eveniment care se întâmplă o dată într-un secol, care va avea un efect imens asupra umanității și planetei noastre, în următorii 20 de ani și nu numai. Începe o nouă epocă, a Vărsătorului, bazată pe o societate mai progresistă, mai aliniată și mai umanitară.

Schimbări revoluționare

Este începutul schimbărilor revoluționare personale și colective pe care Pluto în Vărsător le va aduce în societatea noastră până în 2044.

Asistăm la o renaștere a societății și a lumii noastre, așa cum o cunoaștem. Închidem un capitol major din viața noastră. Ne pregătim pentru a merge la un nivel cu totul nou, deoarece calea este clară acum pentru a face salturi cuantice și a face miracolele să se întâmple.

La nivel personal, aceasta este o schimbare care ne duce departe de lupta și agitația din interior și din exterior. Pluto în Vărsător revoluționează percepția noastră asupra modului în care trăim, iubim, muncim și ne jucăm cu viața, astfel încât să ne putem bucura de o calitate mai bună a vieții, în ton cu naturalul, cu ritmurile vieții, naturii și adevăratul nostru spirit interior liber. Acum se creează premizele pentru o viață bazată pe pace și compasiune, pentru noi înșine și pentru ceilalți.

Mentalitatea noastră se poate schimba radical acum, legat de modul în care credem că trebuie să ne trăim viețile. Este posibil să experimentăm o epifanie bruscă cu privire la modul în care ne putem ajusta munca și stilul de viață la unul care ne aduce mai multă abundență, bucurie, libertate și pace.

Pluto în semnul Capricornului în ultimii 15 ani a fost profund transformator, dar pentru că Capricornul este condus de Saturn, nu a fost o călătorie ușoară. Lupta și munca grea au fost reale, am fost nevoiți să depășim dificultăți majore pentru a putea evolua personal și colectiv.

Trecerea lui Pluto în semnul de aer al Vărsătorului este o gură de aer proaspăt.

O perioadă mai ușoară pentru noi toți care se poate simți amintește de anii 1960, când Pluto și-a unit forțele cu Uranus, planeta conducătoare a Vărsătorului. Atunci s-a născut posibilitatea ca societatea noastră să se rupă radical de conformismul și tradițiile trecutului, pentru a trăi o viață aliniată cu idealurile umanitare, de corectitudine, echitate și dreptate și, mai ales, de a rămâne fideli adevăratului nostru spirit liber interior.

Mișcarea pentru drepturile civile a câștigat avânt, iar explozia hippie a modelat lumea modernă așa cum o cunoaștem. Mișcarea hippie și revoluția iubirii a fost, în esența ei, o frăție între oameni de toate rasele și etniile, sub patronajul Vărsătorului.

Pluto în Vărsător: Din martie până în iunie 2023, punctul Zero al potențialului infinit

Pluto în Vărsător va rămâne la 0 grade până pe 11 iunie 2023. Punctul Zero este locul în care totul este posibil să fie manifestat și nimic nu este imposibil. Toate posibilitățile există deodată. Acum există o posibilitate extraordinară de a manifesta noi moduri de a exista în viața noastră. O nouă viață bazată pe valorile Vărsătorului, una care onorează propria noastră unicitate și eliberarea personală.

Deși Pluto va intra în mișcare retrogradă în Capricorn între 11 iunie și 20 ianuarie 2024, vom fi schimbați pentru totdeauna și nu vom mai reveni la modul nostru anterior de a gândi și de a trăi.

Pluto va rămâne apoi continuu în Vărsător din 20 ianuarie 2024 până pe 19 ianuarie 2044, cu excepția a două luni în 2024, între 1 septembrie și 19 noiembrie 2024.

Vărsătorul este un spirit liber, pentru care ideile de libertate, toleranță și valori umanitare sunt în fruntea listei. Vărsătorul caută libertatea de exprimare și crede în conviețuirea într-o frăție bazată pe egalitate. Este timpul ca idealiştii şi visătorii să se unească. Găsiți-vă tribul și puneți-vă împreună cu oameni care au aceleași gânduri, pentru că acum înțelegem că putem realiza mult mai mult împreună decât singuri.

Pluto în Vărsător ne amintește că adevărata noastră esență este aceea a unui spirit liber. Este dreptul nostru din naștere și natura noastră înnăscută să fim complet liberi. Iar fericirea vine atunci când avem libertatea de a fi cine suntem cu adevărat. Adevărata libertate începe din interior.

Pluto în Vărsător este revoluționarul și aducătorul schimbării. El aduce resetarea și ne împuternicește să trăim o viață de libertate interioară și exterioară, bazată pe unicitatea și adevărul nostru interior. Suntem împinși să evoluăm și să ieșim din zonele noastre de confort.

Avem o șansă unică să ne vedem pe noi înșine și pe ceilalți dintr-o perspectivă complet nouă, cu detașarea necesară, astfel încât să putem obține claritate deplină în viața noastră, la fiecare nivel. Este momentul pentru trezire pentru foarte multe suflete.

Reinventare pe o nouă frecvență

Este timpul să lăsăm trecutul în urmă și să ne reinventăm. Să ne sărbătorim unicitatea și individualitatea. Este important să rămânem flexibili, deschiși la idei noi și să ne pregătim să gândim complet out-of-the-box. Libertatea de a evolua și de a fi tu însuți va avea prioritate.

Vărsătorul ne învață darul non-atașamentului. Exersând non-atașamentul, putem accepta ceea ce vine, permițându-i să plece atunci când este timpul. Având încredere că ceea ce este menit pentru noi va ajunge la noi fără efort.

Era Pluto în Vărsător va produce o adevărată revoluție radicală a valorilor. Pluto transformă și scoate la lumină corupția în cadrul societăților noastre și erodarea la nivelul democrației, echității și drepturilor omului.

Lăcomia, materialismul și puterea întunecată nu vor mai fi influența majoră. Se semnalizează începutul unei noi ere pentru umanitate. O trecere de la o societate dominată de valori materialiste, lăcomie și epuizarea resurselor planetei noastre către o conștiință mai trezită față de nevoile umanității în ansamblu, una concentrată pe egalitate și corectitudine.

Vor fi în continuare demonstrații și perturbări la nivel mondial, deoarece oamenii nu mai vor să fie reprimați și să accepte inegalitatea masivă. Democrația, libertatea și corectitudinea sunt valori pentru care merită să ieșim în față și să luăm atitudine. Pluto în Vărsător va scoate la lumină toată corupția și lăcomia care predomină în guvernele, societățile și marile corporații.

O șansă pentru omenire de a se vindeca în mod colectiv și de a găsi modalități noi și inovatoare de a vindeca nedreptățile sociale și de a aduce o ordine socială nouă și echitabilă.

Începem să vedem o viziune mai inovatoare pentru o lume mai bună și pentru omenire. Aceasta înseamnă o eră mai liberală, echitabilă, umanitară. Vom asista la mari progrese în știință, tehnologie și justiție, pentru binele întregului colectiv și al planetei noastre pământ.

Nu mai putem ignora epuizarea resurselor Pământului care duc la schimbările climatice și la iminența pericolului unor noi pandemii.

Într-adevăr, putem îndrăzni să visăm la o lume utopică, când în următorii ani, până în 2044, vom asista la inovații rapide în tehnologie, știință, medicină, noi forme de energie care vor ajuta omenirea și planeta noastră să prospere. Moduri progresiste de gândire și perspective noi, pentru a găsi noi soluții la problemele vechi. Această fază va aduce o revoluție interioară și exterioară, o evoluție rapidă și o trezire la nivel personal și global.

Momente istorice cu Pluto în Vărsător

Când ne uităm înapoi la ultimele două momente în care Pluto a fost în Vărsător, putem vedea cât de multe s-au schimbat în acele vremuri pentru umanitate. Pluto a fost în Vărsător între 1777 și 1798. În acest timp, după ce SUA și-au declarat independența față de britanici, prima Constituție a Statelor Unite ale Americii a fost creată în 1787.

Constituția a fost primul document civic care a îndeplinit o definiție modernă a drepturilor omului. Din punct de vedere filozofic, Declarația a subliniat două teme: drepturile individuale și dreptul la revoluție. Aceste idei au devenit larg deținute de americani și s-au răspândit și la nivel internațional, influențând, în special, Revoluția Franceză. A existat un impuls pentru drepturile revoluționare în toată Europa, care a dus la revoluția franceză din 1793. A fost, de asemenea, o perioadă de progrese majore în chimie, tehnologie și inginerie. Aceasta a fost și perioada revoluției industriale.

Întorcându-ne și mai departe în timp, Pluto a fost în Vărsător între 1532 – 1552, când prima revoluție științifică adevărată a început în 1543 și s-a încheiat în 1687.

Ea a marcat apariția științei moderne în timpul perioadei moderne timpurii, când descoperirile din matematică, fizică, astronomie, biologie și chimie au transformat opiniile societății despre natură.

La nivel personal, orizonturile care ni se aștern din față par mult mai ușoare și mai strălucitoare. Într-adevăr, putem fi optimiști, deoarece unele dintre cele mai dificile aliniamente planetare din viața noastră se apropie de sfârșit. A fost o perioadă care a accelerat evoluția sufletului nostru, dar a fost poate una dintre cele mai intense și dificile perioade din viața noastră.

Avem o șansă unică de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă acum, ajutându-ne să identificăm cum și de ce am fost blocați, permițându-ne în sfârșit să rupem lanțurile fricii, negativității și stagnării.

Este timpul să lăsăm trecutul în urmă și să ne reinventăm. Să ne sărbătorim unicitatea și individualitatea. Putem folosi aceste energii ca un catalizator pentru a iniția schimbarea și expansiunea în viața noastră.

Este important să rămânem deschiși și flexibili la potențialul de idei și oportunități noi, precum și pregătiți să ieșim din cutie pentru a căuta soluții noi și inovatoare care să ne ducă la următorul nivel. Cheia este să ne urmăm bucuria și entuziasmul.

Acum, mai mult ca oricând, va exista un impuls de a pune la îndoială cine vrem să fim cu adevărat. Trăim după sufletul nostru sau doar urmăm structurile rigide care au fost puse în aplicare de către părinții, cultura și societatea noastră?

Este timpul să ne exprimăm ființa infinită, care nu poate fi niciodată pusă într-o cutie, într-o categorie anume. Și nici nu poate fi micșorată prea mult timp pentru a se potrivi așteptărilor altora.

Pluto în Vărsător ne amintește că suntem aici pentru a crește și a evolua dincolo de toate limitările din interior și în exterior. Iar acea libertate adevărată începe întotdeauna din interior.

Sursa: https://empower-astrology.com/
Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *