luna-noua-in-sagetator

Nu e niciodată prea târziu să ne iertăm pe noi înșine: Luna Nouă în Săgetător

Publicat: 25 noiembrie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Nouă reprezintă de obicei începutul unui nou ciclu. La Luna Nouă din 26 noiembrie această energie este întărită de semnul Săgetătorului care aduce oportunități de a face lucrurile complet diferit, de a debloca zone din viața noastră unde nu a existat curgere și de a deschide energii noi care să ne îmbogățească viața.

Luna Nouă din octombrie ne-a pus în contact cu fricile noastre. Iar Mercur retrograd ne-a adus în atenție tot trecutul, pentru a confrunta tot ceea ce rămăsese nevăzut și neintegrat.

De atunci, energia a fost de integrare a trecutului și de descoperire a puterii din spatele a tot ceea ne-a adus durere în trecut.

E momentul să ne luăm o pauză în care să onorăm tot ceea ce am dobândit luna aceasta. Putem lăsa în trecut ceea ce aparține trecutului iar cu Luna Nouă în Săgetător putem să ne aducem toată atenția și energia asupra capitolului următor.

Înțelepciunea Săgetătorului

Săgetătorul este reprezentat de un centaur care își îndreaptă săgeata spre cer. Centaurul jumatate cal-jumatate om este un vindecător înnăscut. Înțelepciunea sa vine din multe vieți și dimensiuni ale existenței. El știe să își trimită săgeata, întotdeauna, în direcția care îi susține creșterea.

Energia lui ne permite să ne acordăm cu ușurință la energiile de care avem nevoie. Putem să intrăm pe frecvența înțelepciunii intuitive care se află în fiecare din noi.

Unele informații pe care le putem primi la nivel intuitiv pot aduce la suprafață frica de schimbare. Dacă ne permitem însă să facem o pauză și să intrăm în acord cu intuiția noastră, vom ști în ce direcție să țintim cu săgeata.

Și, deși nu avem control asupra locului unde va cădea săgeata, putem alege direcția în care dorim să o trimitem. Această alegere este puterea noastră.

Orice obstacol care poate interveni aduce cu sine energia protectoare echivalentă provocării respective. Multe lucruri, relații, credințe, structuri vechi se pot zdruncina din temelie în această perioadă. E nevoie să știm însă că suntem protejați și sprijiniți în energia unui nou început.

Nu există alegeri greșite, există doar lecții pe care le învățăm. La fel ca luna, avem mereu șansa să începem un nou ciclu, să creștem în fiecare zi și să renaștem în deplinătarea strălucirii noastre.

Iertarea de sine ne deblochează viața

Această Lună Nouă aduce energie vindecătoare care ne ajută să ne acceptăm și să ne iubim mai mult pe noi înșine. E momentul să ne iertăm pentru tot ce am făcut și nu am făcut. Pentru ce am pierdut. Tot ce nu am crescut, nu am știut, nu am putut. Pentru tot ce am gândit, greșit, neglijat. Tot ce am lăsat în urmă și trebuia păstrat. Tot ce am păstrat și trebuia lăsat. Toate momentele în care ne-am confuzat și ne-am păcălit pe noi înșine. E nevoie să lăsăm să curgă toata energia pe care o ținem blocată în neiertarea de sine. Așa ne deschidem spre conexiunea cu Sinele nostru real.

Nu este niciodată prea târziu să ne iertăm pe noi înșine. Nu este niciodată prea târziu să intrăm pe traseul nostru real. Nu este niciodată prea târziu să încercăm din nou.

Este ultima lună nouă a anului. În decembrie, în loc de luna nouă vom experimenta o eclipsă de soare care ne va deschide un portal spre 2020.

Să lăsăm această energie să ne infuzeze viața și energia. Lună Nouă în armonie tuturor!

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *