Astrologie

Luna Plină și eclipsă de Lună, 10 ianuarie 2020: Acasă în noi înșine

Prima Lună Plină din ianuarie cade în semnul Racului, pe 10 ianuarie, împreună cu eclipsa de lună.

Eclipsele lunare la luna plină sunt foarte puternice. Cu Soarele în Capricorn, Capricornul va încerca să domine sensibilitatea Racului însă va rezulta o tensiune și mai mare. Racul are nevoie să-și arate natura acum și nu va permite ca partea logică și analitică a Capricornului să preia controlul.

Portal de transformare

Eclipsele lunare sunt portaluri accelerate de energie care ne ajută să schimbăm lucruri în viața noastră. Pot aduce rezolvări la situații pe care e momentul să le depășim. Uneori sunt dure, pentru că astfel se curăță calea spre lucruri pentru care nu am fost pregătiți până acum. Pot accelera calea sufletului, eliberând lucruri din viața noastră și scoțând la lumină adevăruri de care avem nevoie pentru a ne mișca înainte.

Racul guvernează chakra inimii. Poate fi momentul să aruncăm în aer zidurile din jurul inimii, ceea ce înseamnă că poate fi frumos și dureros în același timp. Sunt posibile activări ale inimii, deci dacă ai lucrat pe vindecarea inimii tale, poți folosi această energie pentru a-ți deschide centrul inimii mai mult.

Putem avea acces la mai multă ghidare și credință în Univers. E important să avem încredere în orice confirmare a căii sufletului și destinului nostru.

Este o eclipsă de lună care lucrează împreună cu cea de soare, din 25-26 decembrie 2019. Temele care s-au activat atunci pot fi potențate sub această energie. Atenția se poate focaliza pe ideea de acasă, pe mediul familial dar și pe a ne simți acasă în noi înșine. Avem ocazia să facem spațiu în noi pentru a ne simți acasă în noi înșine și să stabilim granițe cu cei pe care îi iubim.

Saturn, Pluto și Mercur sunt foarte active la această eclipsă. Mercur ne ajută să aducem comunicarea în prim plan.  E nevoie de claritate în comunicarea cu ceilalți și în modul cum abordăm conversațiile dificile cu ceilalți.

Energia Adevărului

Suntem încurajați să ne spunem adevărul și să ne eliberăm de orice ne împovărează. Adevărul ne va elibera, chiar dacă este dureros în primă fază. Dacă mai sunt adevăruri ascunse, Uranus în mișcare directă din 11 ianuarie ne va ajuta să căpătăm claritate.

Este o eclipsă cu încărcătură mare, care pune bazele pentru energia următoarelor luni. E momentul să ne exprimăm din inimă, să ne deschidem inimile mai mult și să intrăm în contact cu tot ce ținem ascuns și neaccesat în spațiul inimii. Pentru că doar astfel putem începe să ne simțim Acasă în noi înșine.

E nevoie să eliberăm tot ce nu mai servește scopului nostru mai înalt. Suntem pregătiți.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *