Luna Plină în Vărsător, 12 august 2022: Stabilitatea vine din inimă

Publicat: 10 august 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Din iunie, trecem printr-o serie de trei Super-Luni Pline, iar acum ajungem la a treia și ultima Super-Lună Plină a anului, pe 12 august.

Atingerea acestui punct al călătoriei ne poate aduce un sentiment de apogeu sau de încheiere. Dacă puteți identifica ceva care a ieșit la suprafață în iunie, este posibil să descoperiți acum că ajungeți la punctul final al acestei călătorii sau vă aflați într-un punct în care trebuie luată o decizie.

Luna Plină din august cade în semnul de aer al Vărsătorului, un simbol al vindecării și al transmutării. Acest semn are darul de a colecta „apa” – energia emoțională, psihică a lumii din jurul nostru, în vasul său și de a o curăța folosind puterea respirației înainte de a o turna pe Pământ.

Deoarece energia Vărsătorului va radia puternic sub această Lună Plină, o putem folosi pentru a ne conecta cu darul purtătorului de apă. Putem folosi puterea respirației noastre pentru a transforma energiile dense, grele, negative sau afectate de durere din jurul nostru în energii ușoare, pline de speranță și de iubire.

Permiteți compasiunii să radieze din inima voastră, în tot acest timp. Permiteți lunii pline din august să vă facă să vă simțiți plini și să vă țină inima plină de iubire.

Fiind ultima Super Lună a anului, Luna Plină din august ne poate ghida pentru a ajunge în sfârșit la un punct de decizie în călătoria noastră. S-ar putea să știm acum exact în ce direcție trebuie să ne ducem. S-ar putea să știm acum în ce direcție trebuie să călătorim, pentru a ajunge la destinația aleasă.

Influența lui Saturn

Saturn, stăpânul karmei, este foarte activ sub această Lună Plină. Ori de câte ori Saturn este activ, ne poate forța să ne asumăm o mai mare responsabilitate pentru acțiunile noastre și să ne asigurăm că suntem în acord cu sinele nostru superior.

Dacă acțiunile întreprinse nu sunt în acord cu sufletul tău, această Lună Plină poate aduce la lumină aceste conștientizări.

Lecțiile pe care le aduce Saturn pot fi uneori dure, dar întotdeauna aduc oportunități uriașe de creștere. Cu Saturn, atâta timp cât ești dispus să apari, să faci treaba și să îți asumi direcția vieții tale, acesta își va oferi sprijinul și te va ajuta să atingi înălțimi la care nu ai visat niciodată. Când faci munca pe care Saturn ți-o aduce în față, poți beneficia de recompense nenumărate.

Luna Plină din august este, de asemenea, strâns legată de conjuncția Nodului Nord al lui Uranus, care este o energie cosmică majoră cu care lucrăm pe tot parcursul lunii.

Energia colectivă

Această energie cosmică este setată să zdruncine lucrurile și să aducă instabilitate lucrurilor pe care cândva le consideram stabile. Acest lucru se întâmplă mai mult la nivel global decât la nivel personal și poate activa probleme legate de resurse naturale și finanțe. Conjuncția Nodului Nord Uranus va continua să dezvăluie lucruri, ajutându-ne să facem în cele din urmă schimbări durabile, pe termen lung, care sperăm să ne împingă către o stare superioară a destinului nostru colectiv.

La nivel personal, Luna Plină care declanșează energiile Nodului Nord al lui Uranus ne poate face să ne gândim la lucrurile pe care ne putem baza cu adevărat și la cum să navigăm în orice sentiment de instabilitate care poate apărea în viața noastră. Este posibil să fie nevoie să ne schimbăm modalitățile de a ne adapta sau să decidem dacă vrem cu adevărat să continuăm pe calea pe care suntem.

Odată cu declanșarea conjuncției Saturn și Nodul Nord al lui Uranus, ne putem simți foarte sensibili și emoționali. Atunci când energia lui Saturn este puternică, ne putem simți adesea sufocați sau înăbușiți. Iar atunci când energia lui Uranus este puternică, ne putem simți adesea neliniștiți sau avem acel sentiment care ne spune că schimbarea este la orizont. Luna acționează apoi ca un amplificator al emoțiilor noastre, supraalimentând toate aceste sentimente.

Cel mai bun mod de a naviga prin toată această energie este să ne amintim darurile vindecătoare pe care Vărsătorul le poate aduce. Amintiți-vă că avem puterea respirației pentru a ne regla mintea, corpul și emoțiile.

Nu avem control asupra a ceea ce se întâmplă în lumea din jurul nostru, nu avem control asupra evenimentelor care se desfășoară, dar avem control asupra modului în care alegem să ne arătăm lumii, asupra modului în care gestionăm lucrurile și asupra lucrurilor în care ne investim energia.

Să luăm o decizie conștientă sub această Lună Plină de a ne oferi energia lucrurilor care ne încarcă cu ce e mai bun pentru noi. Să luăm o decizie conștientă de a alege să vedem lucrurile într-un mod care să ne onoreze adevărul și să ne aducă pace. Să permitem inimii să ne radieze precum Luna: mare, strălucitoare și plină.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *