Astrologie

Luna Plină în Taur, 12 noiembrie 2019: Abundența este o stare de spirit

Luna Plină în Taur din 12 noiembrie aduce o energie de expansiune care ne deschide spre a primi recompensele muncii grele la nivel energetic pe care am făcut-o anul acesta.

2019 a fost un an de curățări și de pregătire pentru alinierile cosmice din 2020. Mulți au simțit chemarea să-și up-gradeze viețile, gândurile, relațiile și gradul de toleranță față de lucruri care nu mai funcționează.

A fost un an în care am văzut clar cum acțiunile noastre ne afectează nu doar pe noi ci și pe cei din jur. A fost anul în care am fost ghidați să învățăm să ne spunem adevărul și să-l comunicăm într-o manieră respectuoasă. Toate aceste teme au fost prezente pe parcursul anului iar acum vedem rezultatul muncii grele.

Sub luna plină din noiembrie putem găsi multe binecuvântări, e nevoie doar să ne deschidem brațele, inimile și să știm că merităm să primim.

Sfârșitul unui ciclu

Tot acum putem marca sfârșitul unui ciclu. Putem încheia lucruri pentru care așteptam o concluzionare încă de la începutul anului. Putem să ne dăm voie să simțim acum că multe poveri pe care le purtam pe umeri nu mai par să ne copleșească.

Este un moment de eliberare și ușurare în această energie, deci dacă avem ceva de care dorim să ne eliberăm vom fi sprijiniți și ghidați la fiecare pas.

Energia abundenței

Această Luna Plină ne conectează la frecvența abundenței care va fi mai puternică în această perioadă. Putem folosi aceasta energie pentru a cere o mărire, pentru a explora surse alternative de venit sau pentru a ne organiza finanțele.

Putem aborda totul cu o setare mentală din energia abundenței. Ne putem gândi la bani ca la o energie care curge din afară spre înăuntru și dinspre înăuntru spre afară.

Recunoștința ne deblochează călătoria

Focalizarea pe recunoștință este o modalitate rapidă de a intra pe frecvența abundenței. Chiar dacă am avut multe provocări și anul acesta nu a mers conform planului inițial pentru că am avut multe purificări și transformări de făcut, a găsi lucruri pentru care să fim recunoscători este o sursă de putere pe care o putem folosi acum.

Putem trece în revistă întregul an, pentru a vedea dacă putem găsi în fiecare lună un moment pentru care să ne simțim recunoscători. Poate o vacanță pe care am avut-o sau un moment de bucurie pură. Poate plimbarea prin parc în care am privit frunzele colorate căzând.

Să retrăim energia binecuvântărilor care ne-au însoțit anul acesta. Să celebrăm fiecare astfel de moment. Să ne onorăm și pe noi pentru toate lucrurile prin care am trecut în 2019. Astfel, vom simți mai mult energia abundenței care este disponibilă la această Lună Plină.

Materie și Spirit

Taurul este un animal care evocă putere, stabilitate, focus și siguranță de sine. La frecvența de bază, Taurul este sedus de lumea materială. La un nivel mai profund însă, energia Taurului poate transcende lumea materială și poate transforma relația cu ea în ceva mai profund.

La această Lună Plină în Taur, ne putem îndrepta atenția spre interior pentru a vedea unde suntem în dezechilibru între lumea materială și realitățile sufletului în viața noastră. Sau în ce feluri încă gândim că trebuie să avem ceva anume sau să fim într-un anumit fel pentru a ne simți acceptați și iubiți.

Și apoi putem aduce în acele locuri din noi adevărul că acceptarea de sine, sentimentul de merit, bucuria autentică, iubirea de sine și de viață își au sursa în suflet.

Nu în hainele pe care le purtăm, în cât avem în conturi sau în tipul de telefon pe care îl avem. Nu contează dacă lucrurile merg sau nu conform planului sau dacă simțim că nu ne-am atins scopurile.

Când încetăm să privim în afară, când încetăm să ne comparăm viețile sau să ne judecăm corpurile, când ne mutăm atenția de pe ceea ce pot sau ar trebui să facă ceilalți pentru noi și ne aducem atenția asupra noastră, atunci vom găsi răspunsurile pe care le căutăm.

Acum avem un moment de eliberare și de adunare de recompense energetice. Este o lună plină generoasă și abundentă care ne va ajuta să avem cale lină spre sfârșitul anului.

Traducere și adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *