Luna Plină în Scorpion, 7 mai 2020: Frumusețea sfârșiturilor

Publicat: 6 mai 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 7 Mai vom avea a treia și ultima Super Lună Plină a anului, în Scorpion. Este o lună plină care ne detoxifică și ne pregătește pentru sezonul de eclipse care urmează.

Această lună plină ne conectează cu frumusețea sfârșiturilor. În energia sfârșitului, lucrurile capătă sens. Putem privi înapoi și vedea lucrurile într-o nouă perspectivă. În sfârșit, toate piesele de puzzle își găsesc locul. Putem aduce împăcare în orice situație și putem beneficia de pacea de a ști că am făcut tot ce era în puterea noastră. Și că, acum, tot ce putem face este să onorăm orice vrea să plece din viața noastră.

În orice sfârșit, simțim durerea pentru ce pleacă din viața noastră, în același timp cu bucuria spațiului liber care rămâne pentru a fi umplut de nou. Viață nouă vine spre noi în lunile care urmează iar acest sfârșit deschide ușa spre tot ceea ce va veni.

Atunci când intrăm în spațiul de onorare a sfârșitului, ne dăm seama că, la un anumit nivel, sfârșitul este o iluzie. “Nu jeli, pentru că tot ceea ce iubești se va întoarce în altă formă” spune Rumi. În orice sfârșit, avem ocazia să descoperim modul în care sfârșitul și începutul, durerea și bucuria, întunericul și lumina, moartea și viața sunt mereu împreună.

Găsește frumusețea în orice sfârșit prin care treci acum. Permite să simți pacea care vine atunci când știi că nu mai ai ceva anume de făcut ca să determini ceva să fie într-un anumit fel. Respiră profund și ia-ți o pauză. Totul s-a încheiat. Orice bătălie ai avut de dus. Cu orice te-ai luptat, s-a încheiat.

Găsește frumusețea în tot ceea ce a fost, știind că s-a sfârșit acum. Plângi dacă ai nevoie, râzi dacă ai nevoie; aprinde o lumânare să onorezi moartea prin care treci și păstrează în inimă promisiunea unui nou început.

Tot ce nu ne mai servește, tot ceea ce vrea să moară și să se transforme în noi, e momentul să lăsăm să plece. Transformarea este mereu posibilă. E nevoie doar de alegeri diferite.

Fă pace cu tot ceea ce vrea să plece, permite să vină spre tine tot începutul care vrea să se nască acum în viața ta.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *