Luna Plină în Fecioară, 18 martie 2022: Dincolo de perfecționism

Publicat: 17 martie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Perfecționismul ne împiedică uneori să facem salturi de viață, să lansăm proiecte sau să permitem lumii să ne vadă adevăratul Sine. În această perioadă, e momentul să vedem cum apare perfecționismul în viața noastră și cum ne împiedică să trăim la maxim.

Perfecționismul este o credință care ne spune că, dacă facem lucrurile perfect sau arătăm perfect, putem evita durerea vinovăției, a judecății și a rușinii. Perfecționismul și auto-îmbunătățirea nu sunt același lucru. Perfecționismul își are rădăcinile în dorința de aprobare și în ceea ce cred alți oameni, în timp ce auto-îmbunătățirea este înrădăcinată în creșterea personală și este centrată în jurul sinelui.

Dincolo de perfecționism

Ideea de perfecționism și modul în care se manifestă în viața noastră este în aer în jurul lunii pline din Fecioară din 18 martie. Universul ne provoacă să ne confruntăm locurile din noi în care folosim perfecționismul pentru a ne ascunde sau pentru a nu merge la nivelul următor.

Acum este posibil să vindecăm convingerile care ne împiedicau să ajungem la rădăcina problemelor legate de stima de sine. Acum putem să devenim mai conștienți de valoarea noastră de sine și de ceea ce merităm cu adevărat.

Odată ce am identificat ce nu mai dorim să ducem cu noi, putem avea încredere că energiile Lunii Pline ne vor ajuta să mergem pe drumul către eliberare. Acum putem confrunta și elibera locul din noi în care încă ne ținem legați de perfecționism. Acum putem recunoaște cum folosim perfecționismul pentru a ne limita și a ne împiedica să facem lucrurile pe care vrem să le facem.

Putem folosi, de asemenea, această energie a Lunii Pline pentru a vedea modul în care ne recunoaștem sau nu ne recunoaștem valoarea de sine. Cum ne putem trăi viața din energia în care știm că “Eu contez” și că sinele nostru autentic merită să fie văzut?

Noul an astrologic

Luna Plină în Fecioară este și ultima dinaintea echinocțiului din martie 2022. Echinocțiul din martie este un punct cheie în astrologie, deoarece este considerat începutul anului astrologic .

Înainte de a începe un nou an astrologic, putem folosi energiile de curățare ale acestei Luni Pline pentru a reflecta asupra călătoriei pe care am avut-o în ultimele 12 luni și pentru a elimina lucrurile pe care nu mai dorim să le luăm cu noi în noul an.

Crearea propriei conexiuni cu Universul și utilizarea propriei intuiții pentru a ne conecta cu Luna Plină a Fecioarei este, de asemenea, foarte susținută datorită planetei Neptun.

Neptun este planeta creșterii spirituale și poate ajuta la accelerarea dezvoltării intuiției noastre și a deschiderii celui de-al treilea ochi. Sub această energie, este posibil ca intuiția noastră să fie intensificată și să ne putem asculta vocea interioară cu mai mare ușurință.

Neptun poate întuneca lucrurile uneori și poate părea dificil să vedem calea sau să avem confuzie legată de direcția spre care să mergem. Acesta este un prilej de a înceta să mai căutăm validarea din lumea noastră externă și, în schimb, să ne întoarcem în interior.

Dacă se întâmplă ceva neliniștitor în viața ta sub această energie a Lunii Pline, elimină zgomotul și îndreaptă-ți atenția de la exterior la interior. Stai cu orice te deranjează și vezi dacă poți privi lucrurile din perspectiva Spiritului.

Adoptarea acestei abordări sub energia lui Neptun ne poate ghida către o înțelegere mai profundă. Lucrul cu Neptun poate ajuta, de asemenea, la schimbarea modului în care vedem lucrurile, permițându-ne să înțelegem că suntem cu toții într-o călătorie spirituală, că totul este temporar, că într-adevăr nu există separare și că majoritatea lecțiilor de viață ne vin pentru a susține creșterea noastră.

A privi lucrurile dintr-o perspectivă spirituală și a înțelege scopul mai înalt nu ne scutește de a lucra prin emoțiile noastre umane, dar ne poate crea o oarecare ușurință și ne permite să ne simțim sprijiniți, chiar dacă trecem prin ceva provocator.

Ne putem contacta îngerii tăi păzitori, ghizii spirituali sau o persoană dragă din altă dimensiune să ne fie sprijin. Sprijinul divin este întotdeauna la o chemare distanță.

Acum e important să ne acordăm permisiunea de a ne deconecta de la perfecționism și a ne restabili valoarea de sine. Aceasta este călătoria spirituală, în care călătorim în dimensiuni dincolo de acest timp și loc și obținem înțelegerea că sufletul are un plan și deja cunoaște calea.

Sursa: foreverconsicous.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *