Astrologie

Luna Plină în Capricorn, 3 iulie 2023: Răsplata din spatele provocării

Luna Plină din Capricorn aduce atât provocări, cât și recompense. Universul ne încurajează să facem acele lucruri nu tocmai ușoare, dar oferă și promisiunea că vom fi răsplătiți în moduri neașteptate atunci când vom face acele lucruri.

Este o oportunitate bună de a găsi disciplina necesară pentru a face ceva ce evităm de mult timp, pentru că ni se părea greu: să creăm acel proiect, să facem acele lucruri lăsate pe lista de așteptare, să ne uităm la acele credințe limitative, să revenim la acea provocare abandonată sau amânată.

Luna Plină în Capricorn poate ajuta, de asemenea, la asumarea responsabilității pentru ceva ce nu mai funcționeză. De multe ori, e o provocare să ne confruntăm cu ceea ce nu mai funcționează pentru că ne cere să ne asumăm situația creată. Deși nu totul este responsabilitatea noastră, e nevoie să găsim acea putere care vine întotdeauna atunci când ne asumăm partea noastră de responsabilitate pentru situația în care ne aflăm.

Când suntem sinceri legat de rolul pe care l-am jucat în propria situație, atunci putem găsi curajul să facem lucrurile altfel și să intrăm pe un timeline autentic al vieții noastre.

Folosirea cu înțelepciune a acestei Luni Pline din iulie 2023, ne poate ajuta să depășim multe obstacole și să intrăm într-o etapă de asumare, responsabilitate și putere.

Capricornul aduce energia de a face față provocărilor, prin a le îmbrățișa. Capricornul este energia care ne spune că îmbrățișarea provocărilor ne poate aduce echilibru, armonie și bucurie în momentul în care ne vom găsi de cealaltă parte a provocărilor.

La doar o zi după Luna Plină, Soarele se va alinia cu steaua Sirius, care este considerată Soarele nostru spiritual. Alinierea Soarelui cu Sirius deblochează un portal de energie de înaltă frecvență care va fi mărită datorită prezenței Lunii Pline.

Se pare că nu numai că ni se cere să facem față provocărilor, dar suntem și susținuți de Univers să folosim această energie pentru a ne onora sufletul și a ne aminti că nu există nicio situație în care să nu fim susținuți și în care să nu ne putem descurca.

Avem puterea și intuiția de a trece peste obstacole și de a presăra cu ușurință calea, iar această Lună Plină ne va aduce aminte de asta.

Jupiter este, de asemenea, într-o poziție puternică în momentul acestei Luni Pline. Jupiter este planeta expansiunii și planeta darurilor. Dacă apar situații provocatoare la această Lună Plină și ies la iveală adevăruri dureroase de confruntat, Jupiter îndulcește mult energiile.

Această Lună Plină ne oferă mesajul Capricornului:

Provocările cățărării pe munte merită cu vârf și îndesat, atunci când ai ajuns în vârful muntelui și te bucuri de priveliștea dumnezeiască. Frica scufundării în mare merită cu vârf și îndesat, atunci când privești la splendoarea vieții marine și simți frumusețea din adâncuri.

Există întotdeauna răsplată, în orice provocare prin care avem de trecut.

Sursa: Forever-conscious.com

Traducere: Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *