Astrologie

Lună Plină în Capricorn, 24 iunie 2021: Dincolo de regrete

Luna Plină în Capricorn din 24 iunie aduce valuri de energie cu frecvență amestecată. Ne putem simți trași în toate direcțiile, însă împământarea Capricornului ne va ajuta să rămânem la centru, în calm, chiar în timp ce navigăm în aceste energii.

Ne putem găsi acum între două extreme. Putem simți eliberare și așezare în același timp în care putem simți intensitate foarte mare. Dualitatea este caracteristică Lunii Pline, care scoate totul la lumină și ne obligă să încetinim ritmul pentru a vedea totul dintr-o altă perspectivă.

Însă când energia începe să se așeze, putem începe să vedem unde am aterizat. Putem vedea și ceea ce a fost eliberat în timpul purificării și ceea ce a trecut testul de a rămâne în viețile noastre.

Energia Capricornului ne sprijină în a ne crea viața pe fundație solidă. Energia Capricornului hrănește lucrurile care au capacitatea să treacă testul timpului, așa încât acum suntem chemați să ne focalizăm exact pe aceste aspecte ale vieților noastre.  

Pholus, un asteroid similar cu Chiron, care aduce energia adevărului divin, a cauzei și efectului, este foarte activ in acest moment al Lunii Pline. Când energia acestui asteroid este puternică, se arată la orizont o cotitură majoră care duce la deschiderea unei căi noi.

Energia lui Pholus este acel tip de energie care ridică vălul iluziei, revelându-ne o noua perspectivă care ne poate duce viața într-o nouă direcție.

Acum pot ieși la suprafață informații despre strămoși, familie și relații. Putem elibera răni de familie sau răni trans-generaționale pe care le putem căra.

Energia lui Pholus ne pune în contact cu toate regretele noastre. Poate vom simți dorința să fi făcut cândva ceva diferit sau să fi avut o abordare diferită. Deși nu este ușor să ne permitem să simțim energia regretului, doar dacă ne permitem să simțim cu adevărat regretul putem să vedem cât de mult face parte din viață și din natura umană. E firesc să simțim regret, însă dacă nu mai putem face nimic pentru a schimba ceva din urmă, e momentul să ne conectăm cu inima noastră, să aducem iertare de sine și să eliberăm situația care ne aduce regret.

Cum putem să aducem iertare de sine pentru toate regretele pe care le purtăm cu noi prin viață? În ce fel putem să ne eliberăm de ceea ce credem că “trebuia” făcut cândva, undeva, în altă etapă de viață? Cum putem să ne privim din nou ca pe niște învățăcei în ale vieții, care merită să aducă în viața lor iubirea de sine doar pentru că au făcut tot ceea ce au știut mai bine în fiecare etapă din viața lor?

Acum e momentul să lăsăm toate regretele care ne-au copleșit de-a lungul vieții să iasă la suprafață. Tot ceea ce trebuia și nu am făcut sau era nevoie și nu am știut. Tot ceea ce ar fi trebuit să fie altfel, tot ceea ce credem că am fi putut face altfel și toate lucrurile de care ne ținem legați ca să ne putem pedepsi. Suntem sprijiniți să le eliberăm pentru totdeauna.

Eclipsele recente iar acum Luna Plină și Pholus ne reamintesc că viața este o călătorie plină de întorsături, nu o destinație fixă care trebuie atinsă. Nu trebuie să dăm mereu sens vieții pentru a accepta tot ceea ce ne aduce ea. Viața nu are mereu sens și este în regulă. Poate că despre asta este vorba. Poate că cel mai important lucru este că suntem învățăcei ai vieții pe tot parcursul vieții noastre. Viața nu înseamnă să avem totul aliniat și sub control tot timpul. Înseamnă să ne aventurăm din nou și din nou spre experiențe, idei și căi noi de a vedea lucrurile. Nu e nevoie să avem toate răspunsurile. Ne putem ierta pentru tot ce nu am știut atunci când credem noi că trebuia să știm.

Să aducem perspective noi. Să eliberăm seriozitatea și să îmbrățișăm ideea că ne aflăm aici în aventura minunata de a învăța, pas cu pas. Viața nu este atât de serioasă pe cât vrea mintea noastră să fie.

Traducere: Foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. GHEORGHINA GETA spune:

    Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *