Astrologie

Luna Plină în Berbec, 2 octombrie 2020: Dincolo de dramă

Luna Plină în Berbec de la începutul lui octobrie este una din cele doua luni pline ale lunii. Vom avea o altă lună plină, la sfârșitul lunii, în semnul Taurului.

Octombrie este una din lunile cele mai pline energetic. Tot ce s-a întâmplat în 2020 va atinge punctul culminant, iar două luni pline într-o singură lună indică tema purificării pentru perioada următoare și pe fondul sezonului eclipselor care începe în noiembrie.

Este vorba de purificare personală, dar și la nivel colectiv. Umbrele vor ieși din nou la suprafață pentru a fi văzute într-o lumină nouă. Nu vom curăța doar pentru noi, ci și pentru generațiile trecute și viitoare.

Luna Plină va fi în semnul Berbecului, astfel că Marte retrograd va fi foarte activ.

2020 a adus deja la suprafață multă tensiune și emoții nu foarte plăcute în întreaga lume iar Luna Plină are puterea să amplifice toate astea.

Un pas în afara dramei

În viața noastră personală, această lună plină poate să stârnească tendința spre dramă în interiorul nostru. E nevoie să aducem efort conștient în perioada următoare, pentru a sta departe de dramă.

E important să facem un pas în spate, în afara oricărei drame care ne apare în cale. Drama este o strategie de supraviețuire, o distragere de la problema reală și de la adevărul care stă la baza problemei. Conștientizarea ne ajută să putem ieși din dramă și să putem ajunge la rădăcina problemei.

Chiar dacă acum iese la suprafață energia dramelor mai mici și mai mari din viețile noastre, ni se dă în același timp și accesul la energii vindecătoare foarte puternice care ne pot facilita ieșirea din dramă o dată pentru totdeauna.

Această prezență vindecătoare ne este oferită de Chiron, aflat în conjuncție cu Luna. Chiron este vindecătorul rănit. Prezența sa reprezintă trezirea spirituală. Când suntem “treji” cu adevărat, ne luăm toate rănile și să le transformăm în portaluri puternice de putere, înțelepciune și compasiune. Când suntem sub influența lui Chiron, putem să mergem pe tărâmul stărilor înalte de conștientizare.

Putem să vedem atunci că tot ceea ce se întămplă în viețile noastre este spre binele nostru mai înalt. Putem să vedem că există întotdeauna imaginea de ansamblu, dincolo de orice tragedie si de orice lucru care ne aduce suferință la nivel uman.

La un nivel mai profund, conștientizarea ne ajută să vedem că tot ce experimentăm în viață este un paradox. Este și real dar și iluzie, în același timp.

Conectându-ne cu energia lui Chiron, ne putem aminti că orice dramă și haos s-ar întâmpla în jurul nostru, este doar o fracțiune a imaginii de ansamblu a sufletului nostru, care ne însoțește nu doar în viața asta, ci și în alte vieți.

La această Lună Plină, dar și în sezonul eclipselor din noiembrie va fi important să ne menținem vibrația înaltă și să stăm în lumină.

Încheierea ciclului karmic

Am reușit ca planetă să ieșim dintr-un uriaș ciclu karmic. Acum trebuie doar să mergem cu valul. Să ne îndreptăm spre viitor, fără să repetăm obiceiurile trecutului.

Înainte să ieșim definitiv din ciclul karmic colectiv, vom simți haosul la cel mai înalt nivel. Furtuna devine și mai puternică, înainte să se oprească de tot. E important să ne reamintim asta, la această lună plina dar și în lunile care urmează.

Suntem născuți pentru această perioadă; sufletul nostru a ales să fim aici, acum. Ducem planeta la următorul ei nivel de conștientizare iar sufletul nostru, mintea și corpul nostru sunt cu noi în această călătorie.

Lucruri minunate ne așteaptă la orizont. Chiar daca ne vom simți iritați de valuri puternice de energie, ele vin pentru a fi eliberate. Acesta este momentul pentru care am muncit până acum.

Este sfârșitul lumii așa cum o știam. Să ne înarmăm cu energia războinicului și să mergem cu încredere spre următorul capitol. Să ducem planeta la următorul nivel. Să nu rămânem blocați în divizare, dramă și căile trecutului. Să stăm conectați la lumina, împământați și aliniați cu Sinele cel mai Înalt.

Adaptare de pe site-ul Foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *