Astrologie

Luna Plină în Balanță, 8 aprilie: Suntem valuri ale aceluiași Ocean

Suntem valuri ale aceluiași Ocean. Aceasta este mantra acestei Luni Pline. Este una din cele mai puternice Luni Pline ale anului și mesajul ei e la fel de puternic – fii aici pentru ceilalți. Cand te simți blocat în propria viață, pune-te în serviciu. Sprijină cum poți, acolo unde ești. Cere sprijin și observă cât de sprijinit ești.

În planul spiritual, suntem mereu conectați unii cu ceilalți. În planul lumii fizice, iluzia ne spune că suntem separați. Este parte din călătoria noastră să existăm ca ființe separate fiind, în esență, conectați. Toate gândurile colective, acțiunile și vibrațiile ne ajută să construim această realitate în care suntem conectați. Am fost mereu împreună, iar acum putem recunoaște și mai mult acest adevăr.

Cum ne putem conecta la oceanul Unimii?

Dacă te simți neliniștit și anxios legat de situația ta curentă, ieși din minte și din tine și caută moduri de a-ți oferi darurile spre contribuție. Pune-ți problemele deoparte și simte ce poți oferi lumii, celorlalți, comunității și Universului.

Nu trebuie să fie lucruri mari. Poate să fie o rugăciune, un telefon, o donație, o mână de ajutor sau un act de compasiune. Nicio contribuție nu este prea mică și nicio contribuție nu va trece nevăzută, în planul mai mare. Realitatea se schimbă sub ochii noștri, ceea ce înseamnă că acum este momentul în care ceea ce numim realitate are sensibilitate maximă la frecvențele noastre. Acum putem transforma realitatea proprie prin iubire și conștientizare.

Realitatea noastra este ca un Ocean. Oceanul este mișcat de curenți, creând valuri care agită calmul și nemișcarea Oceanului. Fiecare rafală își lasă amprenta asupra Oceanului. Curenții Oceanului și valurile reprezintă vibrațiile colective. Avem ceva de zis în noua realitate și putem face asta prin vibrațiile pe care le emitem.

Vibrațiile noastre radiază la nivelul cel mai înalt atunci când onorăm, acceptăm și iubim călătoria noastră și cine am devenit în urma ei. Vibrațiile noastre radiază la cel mai înalt nivel, atunci când ne lăsăm deoparte Ego-ul și ne permitem să fim.

Suntem cu toții importanți în acest moment. Cu toții am fost de acord să fim aici în aceste timpuri. Vibrațiile noastre sunt necesare pentru a trece la nivelul următor.

Deși suntem martori ai energiei de distrugere, de luptă și de suferință în jurul nostru, pe ruinele lumii vechi, putem crea o nouă realitate.

Suntem cu toții aici, unii pentru ceilalți, parte din același Ocean, fie că suntem conștienți de asta sau nu. Dacă ne permitem să primim adevărul faptului că suntem sprijiniți chiar și atunci când nu știm, putem aduce acest adevăr să ne îndulcească viața, în zonele în care ne e cel mai greu să ne simțim sprijiniți. Pentru că ne greu să primim. E momentul să aducem blândețe acolo unde încă ne mai luptăm cu noi înșine. Și compasiune pentru zonele în care ceilalți se luptă cu ei înșiși. Fiecare are propriile bătălii interioare acum, accentuate de imposibilitatea de a mai fugi și a ne agăța de remedii false.

Blândețea este cea care ne va ajuta să navigăm aceste valuri puternice. Sunt vremuri provocatoare, însă totul este în aliniere divină. Totul este temporar iar în momentele de incertitudine creștem cel mai mult. Și Planeta la fel.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *