Lună Plină/Eclipsă de Lună, 30 noiembrie 2020: Darurile Divinului Feminin

Publicat: 27 noiembrie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

30 noiembrie 2020 ne aduce Eclipsă parțială de Lună în semnul Gemenilor. Eclipsele lunare aduc lumină în zone ale vieților noastre care au nevoie să fie curățate. Ele pun sub reflector tot ce nu mai avem nevoie să fie prezent în noi. Ne revelează locurile în care ne ținem agățați prea strâns, locurile în care e nevoie să eliberăm, să ne abandonăm, să ne încredințăm. Ne provoacă să mergem la nivelul următor, să devenim vulnerabili în fața necunoscutului și să pășim pe nisipuri mișcătoare, nesiguri de ceea ce va urma.

Această eclipsă lunară ne reamintește și că orice spațiu creat prin prezență devine fertil, gata să fie însămânțat, la momentul potrivit. Ne învață să menținem încrederea, chiar și atunci când nu vedem prea clar ce urmează. Încredere în binele mai înalt, în planul mai mare. Pentru a putea face acest lucru, avem nevoie de susținerea Divinului Feminin.

Divinul Feminin este ca o adiere blândă care ne susține la această eclipsă de Lună. Energia Divinului Feminin este energia arhetipală profund creatoare, intuitivă, de permisiune și încredințare, care se manifestă atunci când avem curajul să stăm cu vidul din noi.

Energia feminină din această perioadă este adusă de influența zeițelor Vesta, Eris, Lilith și Ceres. Aceste corpuri cosmice poarta numele unor zeițe puternice și sunt active sub puterea Eclipsei de Lună Plină, fiecare având un mesaj important de împărtășit.

Asteroidul Vesta este zeița inimii și a focului. Scoate la lumină focul nostru interior și ne hrănește scânteia interioară. Ne aduce aminte să ne hrănim focul interior, să ne conectăm cu creativitatea, puterea interioară și pasiunea.

Eris este zeița discordiei care ne duce pe această cale când știe că ne putem ridica la înălțimea provocării. Când lucrurile nu sunt în echilibru, haosul ei ne ajută să ne corectăm calea. Când este momentul să mergem mai departe, haosul ei ne împinge să creștem.

Lilith se află între Lună și Pământ. Lilith aduce libertate și eliberare și scoate tot întunericul la lumină, permițând emoțiilor reprimate să iasă la suprafață să poată fi eliberate, vindecate.

Ceres este zeița fertilității și a reînnoirii. Prezența ei ne aduce aminte să ne hrănim, să petrecem timp în natură, să practicăm grija de sine și să ne vindecăm rana maternă.

Acum putem primi tot ceea ce Divinul Feminin poate aduce în viețile noastre. Să ne hrănim focul interior, să permitem haosului să ne miște în direcția creșterii. Să permitem emoțiilor reprimate să iasă la suprafață. Să ne hrănim pe noi, în același timp în care onorăm și hrănim aspecte importante din viața noastră. Să ne iubim indiferent ce ne aduce viața, eclipsa sau anul următor. Să ne simțim complet hrăniți de puterea Divinului Feminin.

Și semnul Gemenilor ne conectează la simbolistica specială. Energia Gemenilor reprezintă atât lumea văzută, tangibilă cât și cea nevăzută, intangibilă. Gemenii reprezintă umanul și divinul care alcătuiesc, împreuna, ființa umană. Ei ne reamintesc că suntem corp fizic și suflet, în același timp și măiestria constă în a îmbina armonios ambele planuri spre echilibrul ființei. Putem deveni mai conștienți de modul în care cele două planuri se intersectează și se influențează la nivel subtil, de modul în care starea noastră interioară influențează exteriorul sau modul în care vedem lucrurile într-un anumit moment.

Gemenii sunt semnul care guvernează mintea. Mintea are puterea să picteze tabloul pe care vrem să îl vedem, să ia evenimentele din viața noastră și să le atașeze povești care ne pot activa energia mai mult decât evenimentul în sine. Povești care ne creează stres și anxietate, mai mult decât ceea ce se întâmpla cu adevărat. Așa că un alt lucru de făcut în această perioadă este să ne eliberăm mintea de poveștile care nu ne mai servesc. Să ieșim în afara supraanalizei, să stăm în starea de a fi.

Indiferent ce iese la suprafață acum, să avem încredere că toate piesele de puzzle se vor așeza acolo unde este nevoie. Să folosim aceste energii magice ale Eclipsei Lunare pentru a ne conecta la Divinul Feminin și la totalitatea a ceea ce suntem.

Adaptare după https://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *