Luna Plină, 31 octombrie 2020: Transformare, moarte și renaștere

Publicat: 30 octombrie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

31 Octombrie este o zi puternică care ne aduce lună plină și lună albastră împreună cu momentul anului în care vălul dintre dimensiuni este cel mai subțire.

Luna albastră apare când avem două luni pline într-o lună calendaristică. Prima Lună Plină pe care am avut-o în octombrie a picat în prima zi a lunii, în semnul Berbecului. A doua lună plină sau luna albastră pică în ultima zi a lunii, în semnul Taurului.

Luna Plină aduce energia eliberării aproape în toate cazurile, dar această lună plină este specială. Deși poate că va scoate lucruri la suprafață și ne va aduce aminte ce trebuie să fie eliberat în viețile noastre, e posibil să simțim că ne lipsește puterea de a merge până la capăt în a elibera definitiv ceva.

Deși poate că vrem să încheiem anumite capitole, se pare că ne putem găsi în situația de a sta mai mult decât ne-am fi dorit în energia sfârșitului.

Ne poate lua până la următoarea lună plină din Noiembrie – care va fi și eclipsă în același timp – să spunem la revedere cu adevărat energiilor și situațiilor pe care le avem de eliberat acum.

Uranus – planeta eliberării și a veștilor surprinzătoare este în conjuncție cu Luna Albastră, ceea ce înseamnă perioada va fi foarte activă. Când Luna și Uranus vin împreună, există mereu șansa ca ceva surprinzător să iasă la suprafață. Putem experimenta emoții intense și ne poate fi mult mai ușor să cădem victimă unor triggere neașteptate.

Ne putem simți trași în multe direcții, sub impactul acestei energii, iar energia Taurului ne poate ajuta să ne conectăm la energia stabilității. Înrădăcinându-ne și împâmântându-ne în noi înșine, în ceea ce ne aduce momentul prezent, ne putem construi calea pe care putem păși în următoarea perioadă.

Această Lună Albastră cade într-o noapte benefică, atunci când vălul dintre dimensiuni se subțiază și celebrăm Ziua Morților în America Centrală, sărbătoare cu origine aztecă. Această noapte ne poate ajuta să ne conectăm cu intuiția și tărâmurile înalte cu mai multă ușurință.

Sub luna albastră, vizualizează-ți chakrele trezindu-se una câte una. Vizualizează-le strălucind ca lumina curcubeu, deschizându-se și conectându-te cu sinele mai înalt și tărâmurile înalte.

Dacă ai pe cineva iubit care a trecut dincolo, în aceasta noapte spune o rugăciune specială sau fă ceva care să-ți reamintească de cei trecuți dincolo. Mănâncă ceva în onoarea lor sau aprinde o lumânare.

Dincolo de conectarea cu cei iubiți care au trecut dincolo, fă-ți timp și să îți recunoști morțile, mari sau mici, din viața ta. Sunt atât de multe lucruri care au murit anul asta. Onorează tot ceea ce a murit în tine și în viața ta în acest an.

Mergi în natură pentru sprijin. Pentru că acolo ni se arată mereu cum moartea și renașterea sunt împreună și se succed, din nou și din nou.

Moartea este cea mai mare necunoscută a vieții noastre și tot ce se întâmplă acum pe Planetă ne ajută să eliberăm frica de moarte pentru ca apoi, să putem elibera frica de viață. E momentul să onorăm morțile prin care am trecut din nou și din nou, de-a lungul vieții, știind că orice moare se transformă și revine, cândva, undeva, în alt fel. Să onorăm transformarea continuă a ființei noastre și tot ceea ce ne-a susținut până acum să renaștem.

Adaptare: foreverconsious.com

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *