Luna Nouă în Vărsător 4 februarie Ofera lumii darul care ești
Astrologie

Luna Nouă în Vărsător, 4 februarie: Ofera lumii darul care ești!

Luna Nouă din Februarie, în semnul Vărsătorului, va fi în data de 4 februarie. După intensitatea eclipsei din ianuarie, primim acum un răgaz pentru a ne trage sufletul și a ne obloji rănile și durerile pe care le-am simțit în ultimul timp.

Întreaga lună ianuarie a fost despre curățarea trecutului și clădirea punților spre viitor. Poate nu ne-a fost clar până acum în ce direcție să ne îndreptăm, dar această lună nouă ne va aduce mai multă claritate.

Este un moment perfect să plantăm semințe, să stabilim intenții și să simțim unde vrem să ne investim energia în perioada următoare.

Este o lună nouă cu energie pentru planuri și pentru acțiune. Pentru a începe noi proiecte și colaborări. Pentru a ieși din zona de confort și a ne urma cele mai îndrăznețe vise. Pentru a ne duce viața la un nou nivel.

Puterea personală

Fără să mai jucăm la nivel mic, fără să ne mai agățăm de status quo. Este momentul să ieșim la lumină și să ne asumăm puterea. Este momentul să ne trăim adevărul sufletului.

Este momentul să îți pui pe cap coroana regală. Să stai pe tronul vieții tale și să poruncești, creând realitatea, cu inima și mintea deschise.

Este momentul să-ți asumi locul, să ieși din umbre și să ajungi la lumină.

Este momentul să pui capăt  tiparelor repetitive, credințelor care te mențin blocat. Iar singura cale de a face asta este să te eliberezi de judecată și să îmbrățișezi tot ceea ce ești.

Avem nevoie să ne aliniem bătăii inimii, să ne unim forțele personalității cu Sinele mai înalt și să urmăm energia care se naște din cele două.

Manifestare din energia sufletului

Când ne aliniem în felul acesta, devenim una cu Universul iar ceea ce ne dorim și ne este de folos în planul sufletului ne este dăruit cu generozitate de Univers.

Putem materializa multe lucruri aici, în dimensiunea aceasta, dar totul începe cu cât de aliniați suntem. Cu a ne asculta sufletul și a ieși la lumină pentru a exprima energia sufletului în viețile noastre.

E momentul să stăm neînfricați în energia a cine suntem cu adevărat. Să dăruim, să trăim, să permitem ca tot ceea ce suntem să radieze în lume. Să permitem acestei energii să existe în fiecare colț al vieții noastre. Și apoi să acționăm din acea energie, pentru a-i face și mai mult loc în viața noastră.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *