Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Taur: 30 aprilie 2022: Te simți demn să primești?

Publicat: 29 aprilie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 30 aprilie 2022, Luna va eclipsa Soarele, oferindu-ne prima eclipsă de Soare a anului. Deși este doar o eclipsă de soare parțială, este o eclipsă puternică și are efectul a o sută de luni noi. Această Eclipsă va deschide uși noi și va trasa căi cu totul noi pentru sufletele noastre.

Cuvântul cheie pentru această eclipsă de soare din aprilie este oportunitatea, așa că acum primim invitația cosmică de a ne conecta cu dorința inimii noastre.

La eclipsa solară este recomandat să mergem cu fluxul și să avem încredere în ceea ce ne aduce Universul. Eclipsele ne activează contractele sacre ale sufletului și ne aduc în cale evenimente care ne ajută să ajungem la următorul capitol al evoluției noastre spirituale.

Eclipsele ne pot lua prin surprindere, dar ne duc mereu acolo unde trebuie, chiar dacă la început nu se simte așa. Eclipsele ne pot accelera creșterea, aducându-ne în cale lucruri inevitabile pentru drumul nostru spiritual și precipitând lucrurile spre eliberare și creștere.

Eclipsa de Soare și Uranus

Este valabil pentru eclipsa solară de Lună Nouă din Taur, deoarece acum planeta Uranus este foarte activă. Uranus este cunoscut pentru surprizele sale și evenimentele care par să apară din senin. Energia sa aduce de cele mai multe ori schimbare radicală.

Uranus poate fi uneori puțin șocant în modul în care funcționează, dar în cele din urmă scopul său este să aducă mai multă libertate în viața noastră. Vrea să ne elibereze de tot ceea ce ne ține pe loc, astfel încât să putem ajunge într-un loc mai adevărat și mai autentic.

La aceasta eclipsa de soare, e momentul să îmbrățișăm aceasta energie. Ce pași avem nevoie să facem, pentru a ne elibera? Cum ne putem așeza viața, pentru a fi o reflexie mai adevărată a sinelui autentic?

Uranus este, de asemenea, planeta trezirii, așa că, orice surpriză apare sub această eclipsă, poate fi un semnal pentru a ne reevalua calea și acțiunile. Momentele de trezire pot fi dureroase dar, dacă nu le opunem rezistență, ne pot duce în locuri minunate din interiorul nostru.

Jupiter și Venus

Jupiter și Venus vor fi, de asemenea, într-o aliniere perfectă sub această eclipsă de aprilie, aducând frecvența de hrană și abundență. Venus este conducătorul natural al Taurului, așa că energia sa este foarte puternică și în acest moment și va oferi acestei Eclipse o expresie mult mai blândă.

Cu Jupiter și Venus în armonie în acest moment se pare că, indiferent de ceea ce aduce Eclipsa, probabil va exista o latură benefică, care va aduce ușurință în procesele noastre.

Deoarece această Eclipsă este despre oportunitate, această combinație planetară poate aduce în realitatea noastră dorințe pe care le avem de mult timp. Dacă există ceva la care lucram de mult timp, această Eclipse poate aduce acum recompensele muncii depuse.

Venus și Jupiter reprezintă una dintre cele mai suave combinații de energie cosmică. Pentru a o simți, tot ce trebuie să facem este să știm că suntem demni să o primim. Intenția de a hrăni frecvența abundenței și a recunoștinței va fi foarte benefică și ne va permite să ne aliniem cu fluxul de energii din această perioadă.

Este un moment bun pentru a ne vindeca rănile legate de a primi. Întrebarea cheie la această eclipsă este: “Te simți demn să primești?”

Ni se atrage atenția acum asupra tuturor locurilor din noi unde nu ne simțim demni și unde încă nu putem primi abundența, în toate formele ei. Mai multă iubire de sine este antidotul pentru orice sentiment de a nu fi suficient de bun care poate ieși acum la suprafață.

Afirmația pentru această eclipsă solară de Lună Nouă din Taur este:  „Găsesc o oportunitate în tot ceea ce vine spre mine. Sunt demn să primesc abundență, iubire și tot ceea ce este aliniat la destinul meu cel mai înalt.”

Adaptare: foreverconsious.com

Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *