Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Balanță, 14 octombrie 2023: Echilibru în toate

Publicat: 12 octombrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Această Eclipsă de Soare în Balanță cade pe 14 octombrie și este a doua eclipsă din ciclul Berbec-Balanța.

Este posibil să nu reușim să înțelegem exact călătoria pe care ne-o va duce acest ciclu de eclipse și s-ar putea să ne fie mai greu să vedem o imagine de ansamblu, deocamdată.

Ceea ce ne apare acum în față nu este însă întreaga poveste. Cu cât vom avansa în acest ciclu al eclipselor, vom putea vedea cu mai multă claritate exact spre ce suntem conduși.

Ciclul eclipsei Berbec-Balanță pentru conștiința colectivă

La scară colectivă, acest ciclu ne scoate la lumină subiecte legate de conexiuni, intimitate, relații și modul în care alegem să ne dezvăluim în ele. De asemenea, afectează sentimentele noastre de putere interioară și încredere, amintindu-ne că avem ceea ce ne este necesar deja, pentru a duce cea mai bună viață posibilă.

Toate aceste teme vor apărea continuu în cadrul acestui ciclu de Eclipse. Întrucât Berbecul și Balanța sunt ambele semne cardinale ale zodiacului, este posibil să ieșim din această călătorie cu mai multă forță, capacități de conducere și poate chiar unele abilități sau talente noi.

Prima eclipsă pe care am experimentat-o în ciclul Berbec-Balanță a fost în aprilie 2023. Gândește-te la ce teme s-au întâmplat în viața ta în această perioadă. Nu înseamnă că se vor întâmpla din nou, dar orice ai experimentat în acel moment al vieții tale poate fi actualizat spre noi înțelesuri sau vei experimenta următorul capitol.

Eclipsă de Soare în Balanță, la Lună Nouă

Luna Nouă este punctul de început al ciclului lunar și punctul de început al unui nou capitol al vieții noastre.

La Lună Nouă, energia este direcționată în interior, pentru a ne putea conecta cu adevărul nostru mai profund. Ce este cu adevărat important pentru noi? Ce ne dorim? Cum ne simțim?

Conectându-ne cu lumea noastră interioară, putem debloca un nou nivel de înțelegere. Nu doar despre cine suntem, ci despre unde ne îndreptăm. S-ar putea să simțim că idei noi ies la suprafață sau să începem să avem o idee despre ceea ce dorim să aducem în lume.

Luna Nouă este un moment fantastic pentru a stabili o intenție, iar sub Eclipsa de Soare de Lună Nouă, energiile sunt mult mai puternice. Cu aceste energii puternice, ceea ce vom pune în Univers va fi amplificat.

Aceasta înseamnă că, în loc să controlăm totul, ne predăm Universului. Să ne permitem să curgem, având încredere că ceea ce ne apare în cale va fi exact ceea ce avem nevoie pentru starea noastră actuală de conștiință.

Eclipsele pot fi privite ca portaluri către stări superioare de conștiință. Ne ajută să facem salturi cuantice spre stări noi și mai evoluate ale ființei. Ne ajută să ne îndreptăm cu mai multă viteză către destinul nostru.

Din acest motiv, Eclipsele tind să aducă evenimente care să ne ducă spre direcția în care trebuie să fim. Asta nu înseamnă că nu putem stabili ceea ce ne dorim. Suntem co-creatori în acest Univers, dar în timpul unei Eclipse, putem fi îndreptați în direcția spre care Universul știe că este cea mai bună.

Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Balanță

Pentru a primi mai multă îndrumare legat de această Eclipsă, ne putem uita la activitatea planetară care are loc în jurul ei. Zodia Balanței își face din ce în ce mai mult prezentă energia și astfel ne putem aștepta să apară teme legate de echilibru. Balanța reglează fluxul legat de a dărui și a primi în viața noastră.

Dacă am dat prea mult sau nu am dat suficient, echilibrul poate fi resetat. La fel, dacă am primit prea mult sau nu am primit suficient, soldul poate fi resetat. S-ar putea să descoperim că orice situație se desfășoară sub această eclipsă ne readuce la un punct central, unde putem simți mai multă armonie în situația din jurul nostru.

Acum este momentul ca, în loc să fim prinși în dualitate, să găsim armonia dintre polarități. De fapt, una dintre cele mai puternice lecții atunci când lucrăm cu energia Balanței este să găsim sentimentul de colaborare, mai degrabă decât acela de a face compromisuri.

Pentru că e important să nu ne compromitem pe noi înșine, cine suntem și ceea ce reprezentăm. Dar putem aduce energia colaborării și a co-creației, în acord cu cine suntem cu adevărat. Această atitudine ne poate ajuta să ieșim din orice dualitate artificial creată și să ajungem la echilibru, în proiecte sau relații.

Balanța guvernează, de asemenea, relațiile noastre. Așa că aceasta poate foarte bine să fie o temă care apare în cadrul acestei Eclipse. S-ar putea să fim nevoiți să evaluăm interacțiunile din anumite relații.

S-ar putea să simțim că ne este luată puterea, sau s-ar putea să avem nevoie să fim sinceri față de cine suntem, mai degrabă decât să fim absorbiți de energia celeilalte persoane din relație.

Cerul cosmic sub Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Balanță

Pluto, Stăpânul Lumii Subterane, este, de asemenea, activ sub această eclipsă de Soare, ceea ce înseamnă că ar putea exista o luptă pentru putere. Această luptă pentru putere ar putea fi cu o altă persoană, dar poate fi și în interiorul nostru.

S-ar putea să realizăm că e momentul să renunțăm la o relație sau ne-am putea trezi într-un război în propria minte despre cum să gestionăm o anumită situație sau persoană.

Aceste energii sunt intense, mai ales că vor fi supraîncărcate sub energiile Eclipsei. Pluto ne face să privim în interior, în cele mai profunde colțuri ale minții noastre. Ne face să pătrundem mai adânc în toate acele crăpături întunecate, pe care adesea ne place să le ignorăm.

Când vine vorba de Pluto, nu putem ocoli munca interioară și nu putem să o evităm cu bypass spiritual de tipul “pace, iubire și lumină”. Trebuie să ne aventurăm în adânc și să aducem umbrele la lumină, pentru a le putea transmuta.

Aceasta este o muncă profundă și intensă. Dar, există o altă forță care lucrează și cu energiile grele plutoniene, care vine de la Chiron.

Chiron este un asteroid cunoscut sub numele de vindecătorul rănit. Atunci când este activat, ne ajută să obținem energie din rănile noastre.

Sub Eclipsa Solară de Lună Nouă din Balanță, ne putem conecta cu energiile lui Chiron pentru a ne aminti că, deși avem răni și traume, putem totuși să ducem o viață frumoasă. O putem folosi pentru a ne aminti că rănile noastre pot fi puterea noastră.

Chiron este activat sub această eclipsă și, împreună cu Pluto, își poate spori puterile. Ne poate ajuta să călătorim în adâncurile noastre și să ne împăcăm cu adevărat cu ceea ce găsim acolo, odată pentru totdeauna.

Această combinație planetară ar putea permite într-adevăr acestei Eclipse să fie profund vindecătoare și reparatoare. Este posibil să simțim un sentiment de pace, armonie și acceptare cu locul în care ne aflăm acum în viața noastră.

Concluzie

Este posibil să întâmpinăm probleme sau să observăm teme care ies la suprafață în relațiile noastre. S-ar putea chiar să ne trezim într-o luptă pentru putere cu cineva.

În același timp, ni se oferă vindecare profundă. Vindecare care ne poate ajuta să ne redresăm conexiunile, modul în care relaționăm cu ceilalți și în care alegem să ne exprimăm adevărul.

Această eclipsă ne ajută să stăm în lumina noastră, pentru a face ceea ce avem nevoie și pentru a le arăta celor din jurul nostru cum ne putem simți cel mai bine sprijiniți.

Eclipsa aceasta ne duce spre o stare de armonie. S-ar putea să ne simțim dezechilibrați la început, dar acesta este drumul spre o acceptare de sine mai mare.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *