Luna Nouă și Eclipsa de Soare, 4 decembrie 2021: Claritate retrospectivă

Publicat: 3 decembrie 2021
Comentarii: 1 Răspunsuri

Să facem o călătorie în timp, în mai 2020.
Cât am crescut de atunci?
Ce s-a transformat profund în noi și în viața noastră?
În ce moduri ni s-a schimbat viața?

De atunci și până acum am parcurs calea prin ciclul de eclipse Săgetător-Gemeni, dar acest ciclu se încheie acum pe 3-4 decembrie, cu Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare.

Atingem punctul final al unui ciclu de creștere extrem de important. Este momentul din viața noastră în care o parte din noi, complet renăscută, integrată și acceptată este pregătită să joace un rol activ în viața noastră.

Multe s-au întâmplat în lume din mai 2020. La nivel colectiv, foarte mult doliu a ieșit la suprafață datorită faptului că am fost împinși de circumstanțe să ne schimbăm modul de viață. Evenimente anulate, vacanțe amânate, joburi pierdute, linii de destin întrerupte și alte linii temporale și posibilități deschise. Și poate de-abia acum vedem cum tot acest lanț de evenimente ne-a adus unde suntem astăzi.

În timp ce toată această energie se desfășura la nivel mai mare, noi aveam viețile noastre și poveștile noastre personale care ne-au adus în acest punct, la această eclipsă totală de soare. Acum putem vedea cum am fost ghidați în toată această perioadă și cum ni s-a cerut de către Univers să ne up-gradăm și transforma viețile.

Eclipsa de Soare: portal spre un nou stadiu

Eclipsele sunt portaluri spre stări noi de conștiință. Ele ne aduc evenimente care ne transformă viețile, permițându-ne să pășim într-un capitol nou al evoluției sufletului.

Această Lună Nouă cade în Săgetător și este ultimul pas în această călătorie care durează din mai 2020. Putem primi acum recompense uriașe pentru munca grea din ultimul an și jumătate.

Multe au ieșit la lumină în acest ciclu și ni s-a cerut să creștem și să evoluăm în multe direcții. De-abia acum vom începe să vedem sfârșitul acestei etape de călătorie. Acum vom primi claritate retrospectivă, așa cum ni se întâmplă de multe ori pe această cale. La această eclipsă, putem privi în urmă pentru a înțelege sensul mai înalt din toate inițierile prin care am trecut în ultimul timp. În lumina acestei clarități, vom putea deschide un nou capitol.

Luna Nouă și Eclipsa de soare este una dintre cele mai puternice combinații pe care le putem experimenta. În vremurile vechi, Eclipsele Solare erau văzute ca un moment de schimbare uriașă. Întunericul care se coboară peste zi era un semn că toate datoriile karmice se vor încheia în acel moment.

Moment puternic de manifestare

E un momente puternic de manifestare care poate activa orice lucru asupra căruia ne-am concentrat în ultimul timp. Accentul cade acum pe puterea noastră interioară. Câmpul nostru de energie poate deveni acum un magnet spre orice e nevoie să se manifeste pe calea sufletului nostru. Energia solară aduce acum punctul maxim al tuturor energiilor care sunt activate încă de la începutul ciclului de eclipse, oferindu-ne ocazia de a folosi această energie, în mod deliberat, în tot ceea ce vrem să experimentăm.

Dacă privim mai profund în cerurile cosmice, Mercur și Neptun sunt active în momentul eclipsei.

Prezența lui Neptun ne sugerează că vălul a fost ridicat, permițându-ne să avem mereu acces la un nivel mai profund de adevăr. Când Neptun este prezent, este important să ascultăm și să avem încredere în instinctele noastre, indiferent de informațiile pe care le primim. Neptun este planeta spiritualității și a intuiției. Este un moment indicat acum să ascultăm ceea ce ne spune vocea interioară. Neptun ne cere să mergem dincolo de cele cinci simțuri și să intrăm în puterea și înțelepciunea celui de-al șaselea simț, pentru că acolo vom regăsi adevărul cel mai înalt.  

Conversații vindecătoare și acceptare

Chiron, asteroidul cunoscut ca “vindecătorul rănit” este activ la această eclipsă și ne poate ajuta să ne vindecăm și să ne reparăm relațiile prin conversații vindecătoare.

Dacă avem nevoie de o conversație vindecătoare cu cineva din viața ta, această Eclipsă Solară va trimite valuri de suport în această direcție. Să simțim ceea ce vrem să spunem, să ne permitem să vină dintr-un loc de iubire, adevăr și blândețe și să simțim ghidarea legată de cum să împărtășim ceea ce simțim. În egală măsură, poate e nevoie să avem conversații vindecătoare cu noi înșine. E important să stăm într-un spațiu de deschidere față de noi înșine, să fim blânzi și iubitori cu noi înșine.

Merită menționat că, la această eclipsă, e recomandat să nu forțăm lucrurile. Eclipsele ne vor direcționa acolo unde avem nevoie să mergem. Să avem încredere în proces, fără să forțăm lucrurile care nu sunt menite să fie.

Eclipsele solare pot să aducă noi oportunități și noi începuturi în viața noastră. Să rămânem deschiși spre ceea ce vine. Acum e posibil să vedem cum, brusc, lucrurile pentru care munceam din greu să le dobândim sunt acolo, în fața noastră, disponibile, ca prin miracol.

Acest moment este foarte puternic și e foarte posibil să ne aducă la destinația spre care am muncit din greu să ajungem în ultimul an și jumătate. Când sosim la noua destinație, este important să ne facem timp să fim recunoscători pentru călătorie și să onorăm lecțiile și creșterea dobândite.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *